Volitve april 2022
Popay npr, 13.11.2021 ob 10:13
jašur, 13.11.2021 ob 09:49
Hmmmmm230, 13.11.2021 ob 08:04
Pahor je dal datum volitev konec aprila, ko zacnejo solske prvomajske pocitnice.
Namenoma?
jebo vas nekdo res… to pa že presega vse meje zdravega razume – pa ne podpiram pahorja, ker se je izkazal za eno veliko da ne rečem kaj raje…
ampak za volitve obstajajo pravila kdaj se lahko razpišejo – obstajajo roki, ki so določeni s poslovniki itd…
in 24.4. je prvi možen datum, ki je možen po vseh teh pravilih – pa vaše počitnice gor ali dol
in v tej odločitvi ga podpiram saj je stanje v državi nevzdržno, poleg tega smo priča oklepanju oblasti na vse ikriplje , kljub javno videnim nedopustnim ravnanjem oblastnikov, in ker ti sami nočejo odstopit – je odgovorno pač dal volitve na prvi možni datum.
In zdaj zaboga nehajte s počitnicami… če boste lahko imeli že cel teden počitnice hvala bogu, blagor vam – ampak če ste odgovorni državljani in vam je mar da bi volili – potem tudi boste…
obstajajo tudi drugi načini na katere to lahko storite kljub počitnicam – ali se udeležite predčasnih volitev, ali če veste kje boste – pravočasno pošljete zahtevo,da vam pošljejo glasovnico na naslov, kjer boste na volilno nedeljo, vse se da…
samo zaboga nehajte že non stop za vsak drek jamrati kako vam nekaj ne paše, ker zdej boste na počitnicah, ostale nedelje vam pa kaj drugega ne bo pasalo… torej če ste odgovorni državljani in vam je mar, da boste izrazili svojo voljo jo boste, kljub počitnicam – ker za to so vam na voljo tudi razne možnosti.
dobro napisano, je tako, samo vseeno, ve se da so jajatovi volivci stalno doma, recimo, imajo neko posest, kmetije in volitve so za njih praznik v njihovih krajevnih skupnostih…Ostalim se pa ne bo dalo ubadat s formalnostmi, da bi pred volitvami oddali svoj glas in šli na počitnice. To so nianse, ki gredo spet pacentu na roko in zjebejo najmanj 10% volivcev, če ne pride do predčasnih volitev.
glej v situaciji v kateri smo so volitve nujne čimprej – in komur je pomembno,da pride do spremembe bo šel oddat glas – če kdaj po vsem kar doživljamo v teh dveh letih, pa zdaj sploh… oprosti ne vem kakšne so hude formalnosti, če greš predčasno na volišče v svojem kraju – in predčasne volitve so med tednom…
mislim – glej meni je pomembno za kakšne zakone, ko se zbirajo podpisi in grem – sem že hodila na občino podpisovat pobude in oddajat podpise – zdaj sem si zrihtala e podpis – vse to delam od doma…
pač sem odgovorna državljanka – in moje stališče je da če ne izkoristimo najmanj tistih možnosti, ki jih imamo da kaj spremenimo, potem se nimamo pravice pritoževati… in če nekomu ni toliko mar,da bi si uredil tako,da bo lahko oddal svoj glas, izrazil svojo voljo za spremembe, potem pač očitno ga že dovolj ne moti to kar sedaj je…
mislim,da preveč izgovorov pa ni na mestu – se je videlo pri referendumu za vodo,da se da stopiti skupaj ne glede na dopuste, ki so celo vnaprej rezervirani… pa smo šli na volišče in oddali glas , ker je šklo za nas, naše zdravje direkt – vodo, ki je pravo bogastvo
in tako velja enako sedaj – tako pomembno kot je letos na volitve, se ne spomni,da bi bilo že kdaj… in če bo nekomu bolj pomemben dopust, kot pa da bi si zraven dopusta uredil tudi možnost glasovanja, e potem ni vreden da se pritožuje niti malo in naj bo zaprt brez vseh pravic z vsemi mogočimi odloki… tak karikirano…
nekak sploh v taki situaciji ko se nam streže po temeljnih pravicah tudi pravici do zdravljenja, ki jo zaradi njihovih rabot in kraj valijo na nas kot odgovornost… tukaj se vse konča in zame ni izgovorov letos res ne
hhm, 13.11.2021 ob 11:59
Popay npr, 13.11.2021 ob 11:43
hhm, 13.11.2021 ob 11:03
navsezadnje ima država več koristi od tistih, ki v Sloveniji delamo, kot od vas, ki za vsak praznik v dalmaciji in istri futrate hrvate.
nimam problema s tem jst stalno delam in tud redno hodim na volitve (seveda pa tud v Istro redno uletavam, včasih tud delam tam), da dam glas proti pacientu, pa če bi bil na drugi strani še večji hudič kot je on, samo problem je, ker večjega hudiča kot je on preprosto ni na tem svetu, tako, da je izbira preprosta. Zna pa izpasti zaradi tega termina okoli 10% potencialnih volivcev ampak žal ne jajtovih..
meni je pa čisto vseeno za termin.
podpiram seveda Janšo, volitev se pa niti slučajno ne udeležujem, izključno zaradi tega, da ne bi slučajno kdo pomislil, da sem dal glas svoj kakemu levičarju.
sej te razumem, pacient pač podpira pacienta.., tvoja pravica, tako kot je moja pravica moja, živimo v demokraciji.
to je žal ja – da pacient ima žal svojo bazo, ki ji očitno nič ne more odpret oči… jaz tega ne razumem sicer kako je to možmno, ker tem njegovim zaverovancem bi lahko tip osebno pokradel celo bajto pa bi ga še vedno volili in se drli da je pošten… meni nerazumljivo, ampak tako se obnašajo žal…
je en dober al žal resničen vic na to temo: kako sdsoev alias svečkar zamenja pokvarjeno žarnico v sobi… odg. – v resnici je ne zamenja: pokliče janšo in janša, kljub evidentni temi v sobi in nedelovanju žarnice reče, da žarnica sveti in normalno dela… in če janša tako reče, svečkar reče, potem je pa že tako in začne navdušeno ploskati velikemu vodji, kako super je on razrešil težavo… in medtem v temi še crknjena žarnica izgine.
žalostno, a resnično, da imamo take ljudi…
hhm, 13.11.2021 ob 13:12
nekaterim levičarjem nobena žarnica ne more pomagat…
če mene naslavljaš s tem – naj te razsvetlim nisem levičar in ne desničar – vse sodim po njihovih dejanjih in predvsem si ne delam utvar da so katerikoli od njih samo iskreno pošteni… je pa res,da kar gledamo in doživljamo sedaj pod to vlado je pa najhuje ever
in če me vprašaš kateri politik bi prišel najbližje korektnosti in korektnim ravnanjem vrednotam,da tudi v lastnih vrstah ni podpiral korupcije in kraj – je bil eden tajk, ki je prišel po dejanjih blizu temu, a žal je spoznal da sam med volkovi iz vseh strani ne more nič in se je umaknil iz politike…
pa še za uganko, če boš ugiobal koga mislim: ni bil levičar bil je iz desnega pola – to je za tiste, ki ste opredeljeni levo desno, gor dol… mene to ne briga – mene briga pošteni in zanesljiv človek – kot rečeno jih sodim po dejanjih
tako sedaj ne razumem zakaj je treba rušiti direktorja, ki vodi uspešno firmo že 15 let do enormnih dobičkov, zaposleni so zadovoljni z njim – zame ni argumenta da se ga zamenja – pa četudi je do smrti tam glavni – je dober to opravičuje z rezultati dela in podporo v podjetju… pa ni važno ali je levi, desni zgodnji spodnji ali vmesni…
tak da ti je jasno da nisem opredeljena sploh – te politične opredelitve ljudi delajo enormno škodo v slo… dejanja so pomembna in ne politična opredelitev – štejejo edino dobra in iskrena dejanja v dobro družbe! To je edino merilo!
hhm, 13.11.2021 ob 12:54
torej boš ti šel na volitve:-(
škoda, tudi mi bi namreč radi imeli še naprej demokracijo.
hmm hmm, ok., ajde…., evo kaj si napisal, ne greš na volitve, da ne bodo mislili, da podpiram levičarje
Zdej pa jst tebe vprašam… oz. napišem. Kdo od teh na tako imenovani levi strani je bil kdaj levičar.. Levičarji so baje komunisti, tej v stranki Levica so pač novodobni levičarji, ki jih normalen človek, ki je celo življenje delal pač ne bo nikoli volil, je pa prav da so, saj, če je greznica od s(d)s stranke v parlamentu, zakaj oni ne bi bili. Super so za uravnoteženo razmerje v parlamentu proti norcem iz s(d)s stranke. Tvoj jajc je pa postal iz levega jajca desen jajc, obakrat ekstremno prizadet v glavo. Poleg tega nikoli ni delal v gospodarstvu, razen enega leta z nekimi računalniki, trgovina pač, jaka muda, pa še to na podlagi tega ker je bil stalno v političnih krogih od zsms in komunustiv naprej v bivši državi… in videš ti obožuješ glih tega levičarja.
1x sm te že vprašal, če si kej fukal v socializmu…, če ti je ta socializem toliko slabega naredil, se ti je mogel tud fuk uprt, sej si verjetno fukal kakšno dekle, ki je nosila rdečo rutico okoli vrata in plavo kapico z zvezdo na glavici, ko je bila manjhna deklica, osnovnošolka, če nisi toplovodar, zakaj se nisi izselil.. iz juge… ampak ti po moje kar lepo živiš v lepi penziji ki si si jo zaslužil v tej jugi, če nisi bil v tujini… Vi qurbe janšistične ste tudi v prejšenem sistemu dobro služile, čeprav ste pljuvali in sovražili prejšno državo…
Mi, ki pa nismo bili nikoli komunisti niti fašisti, niti levičarji niti desničarji, niti noben v našem sorodstvu ne, ker so bili vsi navadni dealvci z najnižjimi plačami smo pa delali v prejšnem sistemu in v zdejšnem sistemu in smo priča temu kar dela ta pacient na politični sceni že več kot 30 let. Jst sem ga pač prvič videl v novicah takrat, ko so sodili četverici in od takrat je vedno vojna med ljudmi, kjer se on pojavi…, smo pa vedno bili pristaši zdrave kmečke pameti, prej in zdej, tukej je keč debate o politike.Zaradi men je lahko na aaablasti desen politik samo da je zdrav v glavo, kar pacient s tem kar dela tolioko let sigurno ni.
Popay npr, 13.11.2021 ob 13:59
hmm hmm, ok., ajde…., evo kaj si napisal, ne greš na volitve, da ne bodo mislili, da podpiram levičarje
Zdej pa jst tebe vprašam… oz. napišem. Kdo od teh na tako imenovani levi strani je bil kdaj levičar.. Levičarji so baje komunisti, tej v stranki Levica so pač novodobni levičarji, ki jih normalen človek, ki je celo življenje delal pač ne bo nikoli volil, je pa prav da so, saj, če je greznica od s(d)s stranke v parlamentu, zakaj oni ne bi bili. Super so za uravnoteženo razmerje v parlamentu proti norcem iz s(d)s stranke. Tvoj jajc je pa postal iz levega jajca desen jajc, obakrat ekstremno prizadet v glavo. Poleg tega nikoli ni delal v gospodarstvu, razen enega leta z nekimi računalniki, trgovina pač, jaka muda, pa še to na podlagi tega ker je bil stalno v političnih krogih od zsms in komunustiv naprej v bivši državi… in videš ti obožuješ glih tega levičarja.
1x sm te že vprašal, če si kej fukal v socializmu…, če ti je ta socializem toliko slabega naredil, se ti je mogel tud fuk uprt, sej si verjetno fukal kakšno dekle, ki je nosila rdečo rutico okoli vrata in plavo kapico z zvezdo na glavici, ko je bila manjhna deklica, osnovnošolka, če nisi toplovodar, zakaj se nisi izselil.. iz juge… ampak ti po moje kar lepo živiš v lepi penziji ki si si jo zaslužil v tej jugi, če nisi bil v tujini… Vi qurbe janšistične ste tudi v prejšenem sistemu dobro služile, čeprav ste pljuvali in sovražili prejšno državo…
Mi, ki pa nismo bili nikoli komunisti niti fašisti, niti levičarji niti desničarji, niti noben v našem sorodstvu ne, ker so bili vsi navadni dealvci z najnižjimi plačami smo pa delali v prejšnem sistemu in v zdejšnem sistemu in smo priča temu kar dela ta pacient na politični sceni že več kot 30 let. Jst sem ga pač prvič videl v novicah takrat, ko so sodili četverici in od takrat je vedno vojna med ljudmi, kjer se on pojavi…, smo pa vedno bili pristaši zdrave kmečke pameti, prej in zdej, tukej je keč debate o politike.Zaradi men je lahko na aaablasti desen politik samo da je zdrav v glavo, kar pacient s tem kar dela tolioko let sigurno ni.
moj podpis temu tvojemu komentarju popaj..
Skrajni čas. Pričakujejo vzorno obnašanje ter spoštovanje odločitev, a smo vsi zaznali, da sami temu niso vzor. Besednjak obračunavanja med seboj je več kot vzoren, afere pa tudi. T.i. totalitarnega režima ne potrebujemo več. Ter zgolj statističnih exelovih tabelic s številkami, ki ne zadevajo zgolj situacijo s covid. V službah je skorajda že tako, da bo potrebno šteti, kolikokrat si šel na toaleto in koliko časa si bil tam. Boh ne daj, da koga prime srat in bo težko iztrebljal in bo na toaleti več kot dve minuti. Bo treba prenosne sekrete pod mizo montirati. ???????????????
copy paste (ker citiranje tukaj žal pogosto ne deluje):
ne vem kaj vam je “pacient” delal narobe, razen, če je to to, da je nekaterim privilegirancem iz prejšnjega sistema ukinil nekaj privilegijev, čeprav mnogo premalo.
glede moje penzije te naj pa nikar ne skrbi, večji del sem je zaslužil v tej državi, dobro četrtino v prejšnji, slabo četrtino pa v tujini, ker je bilo v prejšnji državi s poštenim delom pač težko kaj skup spravit.
o qurbah janšističnih pa ne bi, to ni moja terminologija. niti za leve, kaj šele za desne.
kako pa moreš primerjat stranko “levica” z žlahto SDS pa ne bi mogel razumeti niti v najbolj morastih sanjah!
@hhm
ja sem opazil, da nisi vulgaren, spodjebavaš pa na tak prefinjen način.
pacient dela vse narobe.., dela samo štalo…., največji privilegaenc je on, niso samo razna društva, ki jim je ukinil dotok keša, sicer me tista scena praktično niti ne zanima kaj ima z njimi. Mene zanima samo njegovo kreternsko in nevarno obnašanje, ki kaže na očitne psihične motnje pri njemu..
Si ti recimo slišal v preteklosti nemškega kanclerja Helmut Kohl-a, da je rekel recimo kdaj turkom, ki imajo nemško državljanstvo in jih je več kot miljon v Nemčiji, zakaj oni hodijo na volitve čudno oblečeni, tako kot je pacient napadel ljudi, ki hodijo na volitve v trenirki, ali pa recimo Merklovo, si kdaj slišal, da je tako napadala ljudi, sodržavljane.. Pa verjamem, da dobro veš na koga misli pacient pod nazivom trenirkarji in komu bi on in greznica s(d)s ova prepovedala hodit na volitve, jst recimo točno vem, kaj se oni pogovarjajo, ko se dobijo in niso v javnosti, de se jih sliši, jih poznam kot svoj žep…, pol naziva ljudi, ki protestirajo proti njemu tudi zombiji, ter ženske, ki kaj napišejo proti njemu prostitutke. Sesuva Rtv in jih napada, men je trv super in redno plačujem položnice itd.
Včasih, ko smo gledali novice in je spiker rekel določenemu politiku…., premier ….. smo videli pod tem imenom uglajenega človeka, ki se je zna izražat na kulturen način in nobenega ni napadal, vedno jim je bilo v interesu najti rešitev z n normalnim dialogom, tudi z nasprotno stranjo…, ta kreten od jajata je pa sramota za ta naziv in ves diplomatski politični svet. Si bral kdaj nora24tv in kaj tam ljubitelji s(d)s stranke pišejo, kaj bi delali z vsemi ljudmi, ki imajo korenine južno od Kolpe, beri za kakšnimi besedami stojita jajo in hojs in kakšni ljudje ta dva kretena podpirajo, pol pa lapej neki o kulturni terminologiji in o žlahti s(d)s.
Tam boš videl taprav fašistični obraz te žlahtne rumenosrajčne greznice in kdo voli stranko s(d)s, ki ji levičarji ne sežejo niti do kolen po vulgarnosti.. In ja, jst imam kar krepko delavno dobo za sabo v prejšni iz zdejšni državi in sem videl ljudi, ki podpirajo s(d)s greznico, da so imeli zelo dobre položaje v službi in zaradi tega tudi kasnej dobre penzije, kar pomenio, da so tud prejšno državo izkoristili in izropali, saj si niso zaslužili tako dobra plačna delavna mesta, ker bi po vaši logiki morali imeti tiste položaje samo komunisti z rdečo knjižico, pa ni bilo tako, očitno si imel premalo delavne dobe v prejšni državi, v zdejšni državi ti pa lahko tud marsikaj povem o delu, ker se ti vidi, da si že dolgo v penziji, če ti je idol največji politični pacient na svetu, adijo pamet…
A potem vsi volilci jajota podpirate nacizem in neonacizem? Ker tega niti ne skrivajo, zadeva je že dolgo čisto javna, tudi ta teden Slovenija NI PODPRLA deklaracije proti boju z neonacizmom. Smo Slovenci neonacisti? Resno? No, vlada je že in vlada nas kot take predstavlja po svetu. Sramota.
Vmes še malo razprodajo energetiko, od katere SMO VSI ODVISNI in ki je važna strateška lastnina vsakega naroda.
Vi bi pa tole greznico še kar volili?
skretopuc doo, 14.11.2021 ob 11:32
moja sanjska ekipca. top of the šit. za njih sm 110% da bojo nazaj postavl bajto po konc.
Julij Cezar – ministrstvo za čiščenje wcja he he
Ena Južna – ministrstvo za fekalne raziskave
Robi – ministrstvo za fekalne 5G sonde
Desperadodajka – ministrstvo za kvaliteto fekalnega zraka
tile majo ful dobro refenco s starševkega čveka. gljte kk so lep ušitmal forum. he he
Absolutno namenoma. Pahor se boji jajota kot hudič križa. Ne bi naredil nič, kar bi razjezilo firerja. Taka posrana podlasica, taka marioneta. Samo za instagram je dober ta lizun od pahorja.
Kar se tiče volitev, bomo šli pač na predčasne. Tako kot za vode, ko smo kazensko čakali eno uro, ker je jajo želel, da ljudje obupajo, ko vidijo vrste za referendum.
Če bo treba bom čakala tri ure. Ni problema. Vse, da ta pacient NIKOLI več ne vidi parlamenta od blizu.
Popay npr, 14.11.2021 ob 11:20
@hhm
ja sem opazil, da nisi vulgaren, spodjebavaš pa na tak prefinjen način.
pacient dela vse narobe.., dela samo štalo…., največji privilegaenc je on, niso samo razna društva, ki jim je ukinil dotok keša, sicer me tista scena praktično niti ne zanima kaj ima z njimi. Mene zanima samo njegovo kreternsko in nevarno obnašanje, ki kaže na očitne psihične motnje pri njemu..
Si ti recimo slišal v preteklosti nemškega kanclerja Helmut Kohl-a, da je rekel recimo kdaj turkom, ki imajo nemško državljanstvo in jih je več kot miljon v Nemčiji, zakaj oni hodijo na volitve čudno oblečeni, tako kot je pacient napadel ljudi, ki hodijo na volitve v trenirki, ali pa recimo Merklovo, si kdaj slišal, da je tako napadala ljudi, sodržavljane.. Pa verjamem, da dobro veš na koga misli pacient pod nazivom trenirkarji in komu bi on in greznica s(d)s ova prepovedala hodit na volitve, jst recimo točno vem, kaj se oni pogovarjajo, ko se dobijo in niso v javnosti, de se jih sliši, jih poznam kot svoj žep…, pol naziva ljudi, ki protestirajo proti njemu tudi zombiji, ter ženske, ki kaj napišejo proti njemu prostitutke. Sesuva Rtv in jih napada, men je trv super in redno plačujem položnice itd.
Včasih, ko smo gledali novice in je spiker rekel določenemu politiku…., premier ….. smo videli pod tem imenom uglajenega človeka, ki se je zna izražat na kulturen način in nobenega ni napadal, vedno jim je bilo v interesu najti rešitev z n normalnim dialogom, tudi z nasprotno stranjo…, ta kreten od jajata je pa sramota za ta naziv in ves diplomatski politični svet. Si bral kdaj nora24tv in kaj tam ljubitelji s(d)s stranke pišejo, kaj bi delali z vsemi ljudmi, ki imajo korenine južno od Kolpe, beri za kakšnimi besedami stojita jajo in hojs in kakšni ljudje ta dva kretena podpirajo, pol pa lapej neki o kulturni terminologiji in o žlahti s(d)s.
Tam boš videl taprav fašistični obraz te žlahtne rumenosrajčne greznice in kdo voli stranko s(d)s, ki ji levičarji ne sežejo niti do kolen po vulgarnosti.. In ja, jst imam kar krepko delavno dobo za sabo v prejšni iz zdejšni državi in sem videl ljudi, ki podpirajo s(d)s greznico, da so imeli zelo dobre položaje v službi in zaradi tega tudi kasnej dobre penzije, kar pomenio, da so tud prejšno državo izkoristili in izropali, saj si niso zaslužili tako dobra plačna delavna mesta, ker bi po vaši logiki morali imeti tiste položaje samo komunisti z rdečo knjižico, pa ni bilo tako, očitno si imel premalo delavne dobe v prejšni državi, v zdejšni državi ti pa lahko tud marsikaj povem o delu, ker se ti vidi, da si že dolgo v penziji, če ti je idol največji politični pacient na svetu, adijo pamet…
citat:
s(d)s, ki ji levičarji ne sežejo niti do kolen po vulgarnosti
OMG, poslušaj enkrat vulgarnosti kordića, mesca, sukićeve, tomićeve, vatovta, terčka, möderndorferja, nemca, šarca, golubovića …
kogarkoli od teh, samo pet minut vsakega, potem se bova pa lahko pogovarjala o vulgarnih pacientih, če res ne boš razumel niti potem.
od tistih južno od Kolpe imam jaz seveda drugačno mnenje kot ti, med njimi imam kar nekaj dobrih prijateljev in poznam jih veliko, ki so super ljudje, jih je pa tudi nekaj, ki so žal podobni mnogim, premnogim slovencem o katerih ni vredno izgubljati besed, kaj šele pisat njihovih imen z veliko začetnico.
kar se tiče idolov ti lahko povem, da jih med politiki nikakor nimam, imam pa, hvala Bogu in sveti mamki božji, toliko zdrave pameti, da znam presoditi koliko je kdo vreden.
hhm, 14.11.2021 ob 11:53
citat:
s(d)s, ki ji levičarji ne sežejo niti do kolen po vulgarnosti
OMG, poslušaj enkrat vulgarnosti kordića, mesca, sukićeve, tomićeve, vatovta, terčka, möderndorferja, nemca, šarca, golubovića …
kogarkoli od teh, samo pet minut vsakega, potem se bova pa lahko pogovarjala o vulgarnih pacientih, če res ne boš razumel niti potem.
od tistih južno od Kolpe imam jaz seveda drugačno mnenje kot ti, med njimi imam kar nekaj dobrih prijateljev in poznam jih veliko, ki so super ljudje, jih je pa tudi nekaj, ki so žal podobni mnogim, premnogim slovencem o katerih ni vredno izgubljati besed, kaj šele pisat njihovih imen z veliko začetnico.
kar se tiče idolov ti lahko povem, da jih med politiki nikakor nimam, imam pa, hvala Bogu in sveti mamki božji, toliko zdrave pameti, da znam presoditi koliko je kdo vreden.
Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund
Nova minuta. Novi člani. Čas za nove obraze. #SkupajRastemo
Forum je zaprt za komentiranje.