Volitve
daisycutter, 25.08.2025 ob 10:34
A sem jaz kaj spregledala, a niso volitve šele aprila naslednje leto?
Zakaj že zdaj trolovska ofenziva na mon? Samo na prvi strani 11 tem o Golobu in politiki….a to da se nažremo vašega norenja že do konca poletja?
Mater ste težki ko cent…
Kako zakaj? Sendvičarji so dobili nalogo od rumenomodre sekte, da morejo to pisat.
Ja že, že Drugo leto, a užaljeni puklasti Janez že zdaj juriša iz vsakega predala. Tudi njegovi garači iz Trstenjakove kleti so se vrnili z dopusta v Ustašiji, pa sekajo kot strele ob nevihti, da bi le spravili na oblast svojega idola, sedaj ko je ta vlada naredila večino tistega kar njegova ni, pa je obljubljala.
Vampire dance, 25.08.2025 ob 11:44
Ja že, že Drugo leto, a užaljeni puklasti Janez že zdaj juriša iz vsakega predala. Tudi njegovi garači iz Trstenjakove kleti so se vrnili z dopusta v Ustašiji, pa sekajo kot strele ob nevihti, da bi le spravili na oblast svojega idola, sedaj ko je ta vlada naredila večino tistega kar njegova ni, pa je obljubljala.
Resit Se sd in svobode. Pika. Oba stran. Oba sta manipulatorja Oz imata izkrivljeno percepcijo realnosti. Zato.
Tole trolčki moji je že dolgo kontraproduktivno.
Ker ste nedomiselni in neizvirni in že stoletja trolate ENO IN ISTO ves čas, ste postali enaki tistim reklamam, ki jih ali blokiramo ali preskočimo.
Neprebavljivi, tečni, dolgočasni, težki in zoprni vsem. Tako kot tisti, ki ob stotem vsiljevanju neke reklame priseže, da tega izdelka pa že ne bi kupil…
Še če bi bila vernica svetega janeza bi vas imela poln kufer.
Venoy, 25.08.2025 ob 11:48
Resit Se sd in svobode. Pika. Oba stran. Oba sta manipulatorja Oz imata izkrivljeno percepcijo realnosti. Zato.
Na prihodnjih volitvah bo najbrž odletela NSi. Zato se je na desni že začelo prerivanje in prepiri, kdo bo prevzel njihove volivce. Aleš Štrancar in Alen Koman se že dajeta med sabo.
To pa ni res . Če bi kopiral Janšo , bi pustil dobre stvari – mini davčno reformo , urad za demografijo ,urad za cene v zdravstvu , avtocestno policijo … Tako pa je vse uničil , sprejel nove davke , preštevilna ministrstva in tako naprej , saj je že dolgčas naštevat . Gremo počasi navzdol , ker ni volje , ni pameti .
Forum je zaprt za komentiranje.