volili Goloba
ce kdo je največji cmerar in namisljeni revez Jansa…
ga zaprejo v jbtz aferi… se dere, kaksna krivica jaz bogi, vsi na ulica, da me osvobodijo, pol spet zapor spet svecke na ulicah in se derejo kako je revcek ubogi in jocejo… samo njemu naj bi se dogajale krivice… krade kot sraka, speca se z utajevalcem davkov in potem on zapira ljudi se znasa nad njimi… gnus hinavski… dvolicen
Anonimno 10651, 29.01.2022 ob 16:02
A je kdo omenil Janso?
Volim kar hocem, pa se lahko vsi na glavo postavite! Vasi komentarji me ne zanimajo.
komunist torej tale naš Janša, morda ga pa zato komiji ne marajo, pokazalo se je da je IJJ komi heretik, ne verjame vsega kar so ga učili, v Rusiji so za take namene imeli čistke in gulage pri nas pa Patrijo.
Komiji odpustijo nesposobnost, sposobnosti in svojeglavega razmišljanja tega pa ne odpustijo, poglejmo primer Angele vode, tipičen primer by the book, diskreditacija in likvidacija.
moi190, 29.01.2022 ob 14:23
ne trudite se s smetenjem, pljuvanjem in zaljenjem sveckarji… kogarkoli bomo volili to zagotovo NE BO JANŠA.
Če bo na volitvah visoka udeležba, jj nima šans. Če bo pa nizka, zna dobiti večino. Volit bodo šli vsi njegovi in še nekaj drugih. Ljudje se zavedajo, da je važno it na volitve v čim večjem številu.
Forum je zaprt za komentiranje.