Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › volili Goloba

volili Goloba

Cmerar, cirkusant šarc, sedaj pa ta Golob…saj niste resni, menda ga ne boste volili….

Žal bo narod v pomanjkanju novih ksihtov kar volil njega. Janković v drugi obliki, nobenih sprememb, v politiki že domač, navajen korupcije v politiki in očitno voljan sodelovati pri tem. Žal isto sranje, drugo pakovanje. Kot vsi tam.

Ne vem še, če ga bom volil. Vem samo, da jj-ja niti pod razno.

Saj to je beda slovenske “levice”. Ni je! Imamo dve strani: Janšo in “samo da ni Janša”. Ene prave figure na levi strani ni! En kup med sabo ločenih strank, ki niti koalicijo ne morejo ustvarit.

Odgovor na objavo uporabnika
teremotič, 29.01.2022 ob 13:46

Saj to je beda slovenske “levice”. Ni je! Imamo dve strani: Janšo in “samo da ni Janša”. Ene prave figure na levi strani ni! En kup med sabo ločenih strank, ki niti koalicijo ne morejo ustvarit.

Jp.

To jj ali samo da ne bo jj se vleče že ne vem koliko volitev. Ampak, kaj čmo, velika večina ni za jj-ja.

Jaz sem se vedno za gospoda Janšo.  Te volitve bodo zelo zanimive.

pa ja ne boste, 29.01.2022 ob 13:29

Cmerar, cirkusant šarc, sedaj pa ta Golob…saj niste resni, menda ga ne boste volili….

Ni šanse! Ne glede na vse, volim desno!

ne trudite se s smetenjem, pljuvanjem in zaljenjem sveckarji… kogarkoli bomo volili to zagotovo NE BO JANŠA.

Zna zmagati in razlogi so navedeni že zgoraj, pa tudi prihodnost po volitvah dobro predvidena. Ampak tudi če bi se pokazal kakšen čisto nov obraz in ekipa, verjetno ne bi šlo kaj bolje. Ne bi imel izkušenj, levi in desni pa bi mu bolj ali manj prikrito metali polena pod noge.

ce kdo je največji cmerar  in namisljeni revez Jansa…

ga zaprejo  v jbtz aferi… se dere, kaksna krivica jaz bogi, vsi na ulica, da me osvobodijo, pol spet zapor spet svecke na ulicah in se derejo kako je revcek ubogi in jocejo… samo njemu naj bi se dogajale krivice… krade kot sraka, speca se z utajevalcem davkov in potem on zapira ljudi se znasa nad njimi… gnus hinavski… dvolicen

Če je šla Sluga tja pa sploh ne. Že zbira izdajalce okoli sebe. Verjetno bom kar Šarca.

Koga, 29.01.2022 ob 14:41

Če je šla Sluga tja pa sploh ne. Že zbira izdajalce okoli sebe. Verjetno bom kar Šarca.

Sluga, bi poskrbela za Celje… sanacijo… boa je gnojna koalicija vse zavrnila… tolk o dobroti tega Janše

Anonimno 10651, 29.01.2022 ob 14:21

Ni šanse! Ne glede na vse, volim desno!

Desnice ni, tole kar fura janša je enako najtršemu komunizmu s pridihom nacizma in fašizma.

eh, 29.01.2022 ob 15:03

Desnice ni, tole kar fura janša je enako najtršemu komunizmu s pridihom nacizma in fašizma.

A je kdo omenil Janso?

Volim kar hocem, pa se lahko vsi na glavo postavite! Vasi komentarji me ne zanimajo.

Med levimi in desnimi volim Goloba.

Anonimno 10651, 29.01.2022 ob 16:02

A je kdo omenil Janso?

Volim kar hocem, pa se lahko vsi na glavo postavite! Vasi komentarji me ne zanimajo.

komunist torej tale naš Janša, morda ga pa zato komiji ne marajo, pokazalo se je da je IJJ komi heretik, ne verjame vsega kar so ga učili, v Rusiji so za take namene imeli čistke in gulage pri nas pa Patrijo.

Komiji odpustijo nesposobnost, sposobnosti in svojeglavega razmišljanja tega pa ne odpustijo, poglejmo primer Angele vode, tipičen primer by the book, diskreditacija in likvidacija.

moi190, 29.01.2022 ob 14:23

ne trudite se s smetenjem, pljuvanjem in zaljenjem sveckarji… kogarkoli bomo volili to zagotovo NE BO JANŠA.

Če bo na volitvah visoka udeležba, jj nima šans. Če bo pa nizka, zna dobiti večino. Volit bodo šli vsi njegovi  in še nekaj drugih. Ljudje se zavedajo, da je važno it na volitve v čim večjem številu.

Pa mislite, da bo po volitvah kaj boljše?

Saj ni res pa je, 29.01.2022 ob 17:36

Pa mislite, da bo po volitvah kaj boljše?

Zakaj ne bi bilo boljše?

Slabše že ne more biti, razen če bo vojna. Ker uničujejo in razprodajajo državo pred našimi očmi. Kam bo ostalo za tiste za nami?

Je čisto vseeno.  Janševi sateliti ravno tako ne vedo, kaj pomeni pojem desnice.  Slovenija desnice nima.

eh, 29.01.2022 ob 18:03

Je čisto vseeno.  Janševi sateliti ravno tako ne vedo, kaj pomeni pojem desnice.  Slovenija desnice nima.

@Anonimno 10651

okthfgsš, 29.01.2022 ob 16:04

Med levimi in desnimi volim Goloba.

Jaz tudi.  Naslednja izbira pa bi bil Šarec.  Levica in SD mojega glasu ne dobita, ravno tako Bratuškova ne, ker so praktično oni strmoglavili Šarca.

okthfgsš, 29.01.2022 ob 17:58

Slabše že ne more biti, razen če bo vojna. Ker uničujejo in razprodajajo državo pred našimi očmi. Kam bo ostalo za tiste za nami?

Čas je, da se nekaj spremeni. Kdorkoli pride, slabše ne more biti. Še dobro, da je stvar trajala le dve leti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close