Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Volil sem Golobovo Svobodo.

Volil sem Golobovo Svobodo.

Danes že od jutra onaniram na njegove slike. Videl sem ga danes na prvi seji v parlamentu in doživel orgazem. S spermo sem pošprical TV ekran.

Očitno si res razmišljal samo s spodnjo glavo, ali kot so Šarcu rekli, glup kot organ, zato pa imamo kot imamo.

Js nisem nobenga volil, ker svobode v tej državi ni. Primitivci se pa lahko maščujejo brez posledic in delajo kaj jim je volja. Je pa tako da pravic tako nobenih ni in nekateri v svoji favšiji vsakemu drugemu kot svojemu sosedu/sodržavljanu privoščijo dobro. Primitvnost na vsakem koraku.

Jaz pa svojemu sodržavljanu, ki mu oddajam stanovanje, privoščim še večjo najemnino, ker sem socialno čuteča, nisem kot sebični politiki in tajkuni.

Dobil boš pa Golobovo diktaturo!

Cel mon ti verjame na besedo. Nekdo mi je sicer rekel, da ste geji bolj za stranko Levica in enega poslanca, ki ga ne bom omenjal. Napačen info očitno.

Torej je zdaj gejevska ikona Robert H. Kdo bi si mislil. S čim si očistil ekran? Ali imaš madeže kar gor, ko gledaš Backa Jona? Si se božal z levico ali desnico? Ali z obema, bolj liberalno sredinsko?

NO, glavno da imaš Ustavno pravico pod Svobodnim sonce v miru drkati na svojega idola in to kar na lastni TV ekran.

Vsi levičarji nismo tako politično strastni. Smo kar za, ampak malo tudi proti. Ne pride nam prej, dokler ne bo Grimsov zakon preteklost

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close