Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Volčji apetit

Volčji apetit

Svetujem,da si sedaj v pozno jesensko zimskih dneh omisliš orbitrek in zadostuje že 15 minut dnevne vadbe.Pridobila boš kondicijo in še kak kg boš izgubila.

Saj ti ni treba to početi skoz in neprestano!Dovolj je lahko že dvakrat na dan, pa takrat intenzivno!!!
Veliko uspeha!!

Zadnjič pozni zvečer, mi je pasal nekaj sladkega. pridem domov in rečem lubiju, zdaj pa rabim sladke lubčke al pa politanke. No sem dobila sladke lubčke, pol pa še politanke. Pol pa še en sex. Torej sem s poljubi in sexom vse skurila.

Me veseli dekleta,da znate pokuriti kalorije.Le tako naprej.

jest se pa vsak večer oblečem, dam kapo na glavo in grem laufat. preverjeno pomaga proti lakoti 🙂 mam pa zadnjih nekaj dni probleme s tem, da nič ne jem, pa sem čist nabasana…baje je nekaj z luno :))

Jem, ko sem lacna. Vcasih mi pase jest non stop, spet drugic nimam apetita in skor nic ne jem cel teden. Redim se ne…mal gledam, da se zvecer ne basem….mogoce jogurt ali pa cokolino :-)) mmmm vcasih pa ob enajstih zvecer zbasem vase enormne kolicine nezdrave hrane – pac odvisno od pocutja. Se pa drzim tega, da vedno jem zajtrk!

A bi lahko ktera na hitro povzela par bistvenih točk Montignacove metode? Prosiiim!

Mene tudi zanima samo kaj ja in in kaj ne,…naprimer kako zgleda zajtrk,kosilo,večerja,….oz. samo najpomembnejše,prosim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close