Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Volčji apetit

Volčji apetit

Ne vem, kaj mi dogaja, ampak, sedaj, ko je pritisnil mraz, bi samo žrla….Pa ne sadja in zelenjave, ampak samo “konkretne “stvari, npr. klobase, pršut, meso, sladkarije, skratka, bašem se……Ne morem si pomagat.
A vas v tem času( novemberske depresije, kratki dnevi) tudi kaj takega doleti???
Na pomoč!

Sem začela kot ti, pa sem kmalu ugotovila, da to ne vodi nikamor. Za malico pojem nekaj mandarin, kosim normalno, zvečer pa sadje ali kakšen jogurt.
Poleg tega se začenja čas praznikov. Martinovo ta vikend, potem pa bo kmalu december, ko se fešte (pri nas je še kup rojstnih dnevov), ko bo hrane na pretek …

LP

Itak. Do večera se držim, jem po Montignacovi metodi, zvečer kao bom pojedla samo sadje, potem pa začnem s sirčki, olivami, salamami, kakšni orehi mi dišijo zadnje čase, ja,pa tortilja čips z omako, tega pojem celo vrečko. So dnevi, ko sem zaspana že ob 8h. včasih grem pred 9h spat. Če pomislim boljš to, kot pa da jem.
Mam srečo, da če grem kg gor grem zaradi te metode tud dol.

Zelo zdrava in okusna prehrana,no samo,da le tisto s čipsom ni prevečkrat.Moraš potem pokuriti kalorije v postelji.

Se mali medo zbudi sredi zime in zbudi še mamo: “mami, a sem jaz volk?”
“ne sine, medvedek si!?
Čez tri dni zopet: “mami, a sem jaz volk?”
In mama zopet:”ne sine, medvedek si!?
Čez teden dni ista zgodba: “mami, a sem jaz volk?”
Mama medvedka: “Ja zakaj pa misliš, da si volk?
“Če sem pa lačen, kot volk!”

Jaz imam tale teden nor apetit. Volkulja na kvadrat. Drugace sem bolj navdusena nad sadjem in zelenjavo, ampak kako mi ta teden mesek disi, pa salamce, pa… no adijo grem kar hladilnik osvobajat.

Jaz pa se vsaki dan nazaj držim pri hrani, poleg tega pa že cel teden hodim za 5 minut na orbitrek, ker več ne gre – ni kondicije. Pred tem nisem migala popolnoma nič, in se zredila za 3 kg, tako da mi lanske hlače niso več prav. Upam da mi bo uspelo shujšati, vem da mogoče ni primeren čas, ker se tudi pri meni bližajo rojstni dnevi in decemberski prazniki, ampak če ne bom zdaj nič naredila, bom čez en mesec imela 6 kg preveč.

Kar se pa hrane tiče, bi pojedla vse kar vidim, saj nisem izbirčna, predvsem pa imam najraje kalorično hrano.

Lp, Sunny*

Punce malo ste me potolažile, da je res kriv letni čas, pa deževno vreme in mraz….Sicer sem veliko zunaj , več gibljem in nekako kar nisem lačna..
Sedajle se tolažim z 2x po pol litra toplega čaja , da se ne bi več zažirala..
Hej dekleta in žene, pozdrav vsem, pa mal se mormo vzet skupaj , pa bo bolje!

Evo, sem si včeraj po fitnesu privoščila Mcdonaldsa, hamburger in pomfri, doma pa še čokoladne politanke, pa 2 kivija. Pa saj je vseen, sam da kile ne grejo gor.

Joj, nekatere tako malo jeste, npr. ti Pikipoki. Kako zdržiš dan? Jaz pa jem zjutraj en kos kruha z medom, potem ob 11h kuhano malico v službi, ko pridem domov pojem še kosilo in potem še večerjo – kakšna šunka, sir in kruh. In ostajam ista že pet let. Stara sem pa 29 let.

joj jula enako je z mano. Letos sem lepo shujšala , zadnje dni pa imam nori apetit. Čez dan gre lepo. Zvečer ! zvečer bi ubijala za salamo , pršut , meso. Se sicer zavedam a nič ne pomaga . Jem , jem , jem.
Danes je konec !! Zvečer ne bom več jedla sicer bom dobila vse nazaj. ): pa tako pogumna sem bla.

Če pomislim, prav občudujem ženske, ki imajo tako voljo, da zdržijo z jogurtom ali pa s sadjem za zajtrk in večerjo. Sem poskusila, ostalo samo pri željah. Moram imeti napolnjen želodčeks konkretnimi jedmi, drugače sam na hrano mislim. Če greva na daljšo vožnjo- izlet vožnja cca 2 uri, obvezno vzamem sendvič s seboj, ker ko prideva do avtoceste sem že lačna, al pa na bencinsko po čokolado. Mož se že par let zabava na to temo.

Sama sem enaka . Kamorkoli smo šli , vedno sem samo mislila kje se bomo ustavili pa bom jedla. Sem suha , saj pravim da sem lepo shujšala. zato se toliko bolj bojim zrediti se. Veš , pravijo da zvečer za it spat pa res ne rabimo jest , takrat je treba hrano minimalizirat. Čeprav vem da boš sedaj rekla , da ne moreš zaspat lačna. Sicer pa verjemi mi , telo se navadi samo voljo je treba imet.
Mene fajn napolne solata s krompirjem pa kos polnozrnatega kruha. To znese 🙂
Oh , čez dan nekako gre , zvečer pa trma in konec . Kdo bo koga 🙂 futer mene ali jaz njega:-)

Jaz sem tud shujšala, sam nimam problema,ne strahu, da se zredim. Kljub kalorični večerji, danes zjutraj oblečem ta najboljoprijete hlače in veš kaj , ohlapne so mi. Se že sprašujem, če sploh smem še kako kilo shujšat. Zdaj je res tak čas, da enostavno rabim konkretno večerjo.

no jaz tud kar pridno papcam, pa se mi nikjer nič ne pozna.
zvečer tud zmažem kako šunkico al pa hrenovko, res pa je, da brez kruha.
probaj to varianto in se ti ziher ne bo poznalo.

meso načeloma ne redi – piščanec, puran, hrenovke ipd. bolj kriza so mastni siri

sama sem bila 12 let vege. pol sem prenehala in opazila, da sem celo za kakih 5 kg shujšala! in to brez diete. sirčke sem nadomestila z mesom in je šlo dol

Moje želje so , da ostaneš tako. To je super. Verjetno shujšat več ne smeš , presuh tudi ni bit lepo . Vzdrževanje teže , to bo to.
Meni so se nazaj v dveh mesecih nalimali trije kg , tukaj me je pa že strah .
Zunaj je mraz , manj gibanja , več jem in evo ):

Pri sexu porabiš največ kalorij,pa tudi nekateri imajo boljšo presnovo in nekaj je tudi podedovano.Ene lahko jeste veliko in se ne boste zredile in obratno.

Eh , Žan 🙂

mira, ne se sekirat zaradi 3 zimskih kg. to pač pride z “zimskim spanjem”

in manj, ko se s tem obremenjuješ, boljše je

spomladi pa itak kak kilogramček dol gre a ne 🙂

žan, ti si pa pravi nutricionist s svojimi pametnimi nasveti…. no further comment

Povprašaj katero in boš videla,da že ljubljenje povzroča hitro izgorevanje kalorij,sex pa še več,več kot kakšen šport.Resno ti govorim.

Kikica , hvala za vzpodbudne besede . Res je , ne smem mislit na to. Že zato , ker me potem to zapelje v slabo voljo dan za dnem. Veš v meni je prisoten strah da ja ne pridem spet v fazo debele medvedke. Mi je zdej tko fajn ko sem suha .
Ah , ta hrana . Le zakaj mormo tok basat vase ? 🙂

Ja, kot predstavnica ženskega spola se strinjam z Žanom glede sexa in izgorevanja kalorij. Še sploh takrat ko se k stvari napraviš tako kot je treba!

Dejstva in da imam prav ,bodo prišla kmalu na dan.Počakajmo in evo Volkec mi pritrjuje.LP

Že lahko da ja 🙂 , samo jaz zdaj nisem v taki fazi , da bi to Skoz počela 🙂

Ze poljubljanje pospesi delovanje metabolizma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close