Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem volanska gred

volanska gred

Je že kdo menjal pri Renault Scenic volansko gred? Kok so bili skupni stroški?
Hvala za informacijo.

Gred ali letev?
Če ti klika v volanu ko ga premikaš levo-desno, potem je letev. Drago ko pes(pri Laguni nova okrog 400 eur) in hiba pri dost modelih…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Sem narobe napisal. Letev. Menjal sem oba volanska končnika in optiko naredil. Zdaj se pa pojavlja napaka, da mi avto med vožnjo vleče v levo. Če z volanom trznem v desno gre normalno naravnost. Mehanik je rekel, da je letev. Sem klical v avtohišo Real. Volanska letev pride okrog 800,00€.

Problem je v tem, ker je pod volanom, kjer je letev štukana, tudi povezana s silikonskim zobatim nastavkom in ta nastavek se tolk zdrsa, da volan dobi luft. Samo ta nastavek je nemogoče ven vzet in zamenjat, ker je totalno zaliman v letev.
Ne pomaga ne optika, ne končniki, ne nič, ker ni problem v spodnjem zglobu na sprednji premi.
Najboljš boš naredil če se avta čimprej losaš…eni stroški pa morajo bit realni no..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Hvala za informacijo.

Drakson,
pokliči 041/711-777
Presenečen boš.

Servis vozil

New Report

Close