Najdi forum

Ali ima katera izkušnje z uporabo voka na steklokeramični plošči?
Jaz do sedaj uporabljam plin, ampak imam namen zamenjati štedilnik in sem pomislila da zna biti pri uporavi voka na steklokeramični plošči problem zaradi toplote. Ali obstajajo voki za indukcijske štedilnike?

Hvala!
Belka

Mi ga imamo, pa delamo vok na njem brez problema. RAvno prejšnji teden smo gai meli, pa je spet odlično uspel 🙂
Prej smo imeli plinski štedilnik, pa se ni priprava v voku nič spremenila odkar imamo steklokeramičnega.
Mmmmmm vok……dobro, da si me spomnila; kmalu bo spet na meniju 🙂

lp

Belka, hojla. Amc je že 98. leta izdelal wok, s katerim je možno kuhati na vseh grelnih telesih – plin, drva, stekloketamka, indukcijska plošča. Če te zanima, kako deluje in vse ostalo, kar sodi zraven – (jaz ga imam, z njim kuham že od 1999 leta dalje in sem zelo zadovoljna), se mi javi na e-mail: micadebeljak@email.si. Lep pozdrav Mica

Debeljak M.

Hej,jaz sem imela tudi te pomisleke,ko sem kupila steklokeramik plosco.
Seveda uporabljam vok se naprej.Mogoce se malce kasneje na obodu segreje;ko je segreto,delam enako kot prej.
Prodajajo pa (vsaj v inozemstvu) ze steklokeramik z vdolbino za vok. Krasna pogruntavscina.
Verjamem,da je Micin super! Midva z mozem bova se nekaj casa kar starega. Lep pozdrav Babi

A pa navaden vok dela če imaš indukcijsko ploščo?
Mica, koliko pa stane tale AMC-jev vok?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close