vok
meni in naši druzini je najbolsi tak vok, ne čisto kitajski:) das malo olja, preprazis por česen kaksen čili in malo ingverja.. nato dodas čisto na tenko narezano panceto, nato pa lepo po vrsti zelenjavo.. jaz dam bucke beluše mlado koruzico grah, u bistvu karkoli 🙂 na vsake toliko časa dodam malo sojine omake, malo popra in soli .. nato pa ko je vse ze narejeno dodam kuhan riz, res temeljito premesam in na vrh ubijem eno jajco, ter se enkrat zmesam. potem pustis na miru se par minut.. in.. njamsi:)
ojla, sama se boš težko znajdla. jz sem bil neki časa s punco z azije skupi,
pa ti povem, it s not so easy delat z vokom.
en ti more mal pokazat….
prejšnji teden sem bil s prjatlco na kuharskem tečaju pri mojstru andreju goljatu
v škofji loki. tokrat je mel tečaj kuhanje v voku. tečaj je bil enkraten.
traja 3 urce, mojster kuha, potem pa vse kuhano, pojemo,
zadeva stane 8 jurjev. a se splača.
polega tega ma mojster kulinarike andrej goljat tudi druge tečaje…
tečaji potekajo v škofji loki. tole je pa njegov sajt,http://www.kulinarikagoljat.si/
poglej si pod rubriko tečaji za gospodinje… mislim, da ma ponovitev tega tečaja
tud v juliju.
živjo, damjan
Forum je zaprt za komentiranje.