Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › vok vok anonimni uporabnik 29.12.2002 ob 07:02 zadnji odgovor 29.12.2002 ob 22:16 Živjo! Tudi jaz sem novo pelčena Kitajka. Pa me zanima ali vok lahko sploh uporabljam na steklokeramični plošči ali ne? Prijavi anonimni uporabnik 29.12.2002 ob 08:59 zadnji odgovor 29.12.2002 ob 22:16 Lahko. Jaz ga že eno leto in se čisto v redu obnese. Prijavi anonimni uporabnik 29.12.2002 ob 17:30 zadnji odgovor 29.12.2002 ob 22:16 Odvisno kaksen vok imate….ce je to vok Kenhom, potem ga lahko, ce pa je ta pravi (lito zelezo ali rocno tolceno zelezo), ki ima ukrivljeno dno, potem pa bo potreben ogenj, saj se drugace ne more segrevati. Pa prijetno kuho in cim okusnejsih jedi! Prijavi anonimni uporabnik 29.12.2002 ob 22:16 zadnji odgovor 29.12.2002 ob 22:16 Hvala, smo ze skuhali kosilo. Njam, njam… Prijavi Forum je zaprt za komentiranje.