Vojna !!:))
Sej ma prav, če maš umetne jih pač maš in kaj pol? Saška tm neki blefira z neko masažo in ne vem še s čim, ko je bla pa na papriki gostja pri Nini je pa sama rekla da masaža še ni dovolj in da obstaja še nekaj, kaj pa ni želela odkriti.
Na televiziji je kao neka svetnica, ko jo pa kje vidiš je pa bolj važna in se bolj nosi kot Helena Blagne.
Kar se pa Žane tiče, sem pa odkar si je joške povečala, prvič slišala zanjo, tko da je ne morm komentirat.
Sam to mi je glupo k kr neki komplicirajo, če nisi obdarjen pač nisi, sej zato pa so plastični kirurgi.
Te Žane sploh videt ne morem. Meni zgleda tako do konca neinteligentna. Kako si upa kar žalit ljudi. Tale Lendero Saša res ni moj tip pevke, ampak je čisto ok. Moja mama jo naravnost obožuje in pravi, da ni bolj prijazne in tople javne osebe pri nas. Ponavadi se ni velikokrat zmotila. Ne vem pa, zakaj Saša kar pusti, da jo tale punčara smeši?!?
Obeh je že zadost, ampak Sasa po mojem sploh ni mogla nič naredit, ko jo je žana začela napadat. Karkoli bi naredila, ne bi bilo v redu. Po moje je v precej zoprni situaciji. Jaz bi cist znorela na njenem mestu. A se una ne more sama s sabo mal več ukvarjat. Folk mi je rekel, da je na Hribarju tako fušala, da ni bilo za nikamor.
Ajda, a ti bi čist znorela? Torej bi ji naredila še uslugo zraven, ker ona namreč točno to hoče.
Forum je zaprt za komentiranje.