Dragi otroci, hvala, ker ste slišali in se odzvali na moj klic v svojih srcih. Otroci, mali moji, prosim vas nujno za spreobrnjenje: niste opazili, da so se celo dnevi pospešili? A zahvaljujoč vašim molitvam se vse premika z veliko hitrostjo. Vem, da bi rad, da se vse kmalu konča, a vse, kar je v Svetem pismu, se mora izpolniti. Otroci moji, v tem duhovnem spopadu bi morali biti vi, ki ste vojaki luči, pripravljeni in v ospredju bitke. Otroci moji, kmalu se bo pojavil še en smrtonosni virus: bodite pripravljeni na boj, kot zahteva Jezus; nenehne bodo naravne katastrofe. Otroci moji, vojna je pripravljena – ko vas prosim, da poskrbite za preskrbo, to ne bo samo zase, ampak tudi zato, da bi pomagali svojim bratom in sestram, kajti vse se bo porušilo, vključno z gospodarstvom, kar bo kmalu prineslo lakoto. Otroci moji, poslušajte moje besede in jih cenite. Zdaj vas zapuščam s svojim materinskim blagoslovom v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Jaz sem s tabo, ljubim te in te nikoli ne bom zapustil. Tvoja mati.
Vojna med Ukrajino in Rusijo
Forum je zaprt za komentiranje.