Najdi forum

Vohunski programi

Pozdravček

Ne vem kaj še naj naredim, da bi odstranila te programe – vohune, imam dva požarna zida, antivirusni program, ki ne najdejo nič, Ad-Aware pa jih najde pod imenom: mojeime@rambler.ru in ga sicer odstrani, toda čez nekaj časa (približno dve uri) se spet pojavi, čeprav sploh nisem na netu, imam pa 24ur povezavo. Kaj bi to bilo, mi je kdo vdrl v računalnik, ali kaj. Sicer pa se tudi pojavljajo problemi, kot je počasnejša povezava, ali pa se prekinja, vrtenje trdega diska tudi ko ne delam kaj. Kaj naj storim?

Najlepše se zahvaljujem za odgovore!

oprosti,da se vmešavam.Imaš morda internetno povezavo preko kabla?

Ne, Adsl imam

Oglej si to stran

mogoče si kam prijavljena, mogoče se kakšen program želi povezati tja – npr. icq in podobno.

Načeloma pa ta stran nima spy-ware lastnosti.
to da se ti adsl prekinja, ali pa dela počasneje – hmmmmm
mogoče v ozadju deluje kakšen p2p program, ali kakšne osvežitve programov (update).
glede prekinjanja – je pa tako – da če ti vedno prekine po istem času (npr. 5 min.) imaš pač tako konfigurirano povezavo..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Pozdrav in hvala

Ne na tej strani nisem prijavljena, imam pa res icq. Ampak to mi najde kot rdečega pajka in ne cookie:(

Povezava se izključuje v zadnjih 14 dnevih, prej se ni. Ko sem včeraj instalirala Zone alarm, mi je do danes blokiral 55 access attempts. P2P programov nimam. Ne vem kaj še naj naredim.

Namesti in zaženi še programa “Spybot S&D” () in Ewido ().

Preden z njima pregledaš sistem, ju seveda obvezno posodobi.

Sem zdaj pregledala tudi s tema programoma. Našlo je isto – rambler.ru in odstranilo zaenkrat. Vem pa da se bo spet pojavilo, in ne vem kako je to mogoče, pri dveh požarnih zidih, posodobitve XP-jev pa tudi imam vse. A je možno, da je kakšen heker prišel not?

Uspelo mi je odstraniti ta rambler s programom RegistryBooster, okuženih pa je bilo 376 datotek??! Krive so bile reklame, ki se pojavijo v oknu za icq, ki jih zdaj ni več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close