Vohunke
Mala bobnarka, ce je se nisi – za moj okus najbolj kraljevska od Le Carreja.
Park Gorkega – ni ravno vohunska, je pa vseeno ubijalska.
Dance for the Dead (Thomas Perry) – povsem spodoben sund.
Ce veljajo tudi DVDji:)) Ultraviolet (1998, UK – da ne bi slucajno USA2006, ki je hud crap in ima s prvo zelo bezno zvezo) – mene je okrog novega leta cisto zasvojila :))))) (psssst! jo lahko potegnes tudi z Mule, v skrajnem primeru ti jo pa jaz presnamem, sem si kupila DVD v upanju, da bodo gor podnapisi, ker je nekaj sekvenc precej nerazumljivih).
lp, proxima
Pilgrim, Proxima
Le Carreja sem – žal, žal, ŽAL – celotnega “podelala”, Park Gorkega je tudi že za mano.
S tovrstnim šundom je pa žal tako, da se pri meni ponavadi spremeni v diagonalno listanje, to pa pzp. ni noben užitek. Skratka, še vedno sprejemam predloge 🙂
Film bom poskušala dobiti – resda nisem imela tega v mislih, a vseeno hvala za predlog.
@katja10:
če boš prebrala karambol, bi me zanimalo tvoje mnenje.
Dobiš, samo da se spravim do knjižnice. Zdaj hodim v Mestno, ker našo (Delavsko) obnavljajo, to pa obenem pomeni, da je Mestna precej izropana.
Nakupe knjig sem namreč za naslednje tri mesece ustavila, ker me čakajo precejšnji izdatki. No, to ne bo ravno tragično, saj mi pri nakupu knjig ponavadi odpove pamet. Tako imam doma vedno lep kup neprebranih. Ampak vseeno bi šla z užitkom v knjigarno …