vohljanje
Praviloma ne, vendar mi je nekoč prijateljica dejala, pravico imaš da izveš kaj se dogaja…. zato bi se poslužila tega kadar ne bi zaupala. Imam pa navado dragega vprašati, kar me zanima in če bi ne dobila pravega odgovora, bi se zagotovo diskretno poslužila še kakšne metode.
Tako, da je to odvisno predvsem od partnerja in najinega medsebojnega zaupanja. Vohlanje je že znak… da je nekaj narobe.
Še dobro da si omenila tole s cifro bivše. Bom razložila moj primer.
Ko sem prekinila razmerje z bivšim fantom, sem izbrisala tudi njegovo
številko, vendar me je tip klical in mi pošiljal sms-e(pol leta po tem ko sva
nehala). Jaz sem njegovo cifro že pozabila in sploh nisem vedela da je
to on, oglasim se na telefon in slišim njega, pa čeprav sem mu
dopovedovala naj me ne kliče več in ker je pač nehal sem dala cifro ven,
nato pa kot sem rekla čez pol leta spet klici.
Takrat sem zopet shranila njegovo cifro v mobitelu, seveda pod njegovim
imenom, saj nisem imela kaj skrivati, hotela sem samo vedeti kdo kliče,
saj se definitivno nisem več hotela ukvarjati z njim. Ko je videl da ne
odgovarjam na klice je prenehal klicati.
Če bi bil moj sedanji fant sumnjičav, bog ve kaj bi pomislil ko bi videl
cifro bivšega pri meni v mobitelu, več kot pol leta kasneje, edini razlog
zakaj sem jo imela sem pa opisala zgoraj.
Moj dragi v telefonu hrani cifre od vseh mogočih ljudi, tudi cifre tistih,ki jih že dalj časa ne potrebuje.
Kar se tiče brskanja…..imava vedno telefone dosegljive drug drugemu…nikoli ničesar ne skrivava….nisem pa nikoli pomislila na to, da bi vohunila za njim….ker bi to pomenilo da mu ne zaupam.
Če pa bom kdaj začela in bo v meni kakšen dvom…potem bo pa kriza..:))
Sem pa takšne vrste ženska, da imam rada iskrenost in jo tudi cenim od drugih…in bi kakršen koli sum takoj izrazila in se hotela pogovorit. Po moje ne bi zmogla bit tiho in brskat po telefonu in mailih dalj časa.
lp
Jst dolgo časa nisem imela te navade, potem pa sem enkrat (še danes ne vem zakaj) pogledala pa me je skoraj kap, ko sem ugotovila da me vara. Sedaj pa je tako, ko me prime tisti čuden občutek pogledam. Sploh če se zgodi kakšen nenavaden klic, ki ga hitro prekine ali govori tako uradno da mi je že sumljivo. Sicer se temu izogibam, ampak včasih je ljubosumje premočno ali pa nezaupanje kakor hočete.
Hvala bogu da nisem že par let kaj takšnega našla, ne vem ali zato ker dejansko ni nič ali pa sproti briše. Sem pa potem ko pogledam bolj mirna in mu lažje zaupam. Ni pravi način ampak tako mi je lažje. Pa vem da tudi on meni včasih pregledam mobi tako da sva si kvit.
Mi pa ni vseeno ker ima v imeniku številko punce, v katero je bil včasih ful zaljubljen. Nekako mi ta številka ne da miru zato od časa do časa pogledam. Pa vem da če je že kaj potem verjetno sproti briše al pa tud ne. Kdo ve.
Meni je lažje ker pa sem tak tip da lahko dolgo v sebi drži pol se tudi pred nejmu ne izdam.
Forum je zaprt za komentiranje.