Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Voditelj foruma starševski čvek

Voditelj foruma starševski čvek

Opusti up!

Briga mene, ampak danes imaš par tem, ki jih nisem pisal jaz in vsi povedo enako, da to na forumu ni ničemur podobno. In če bo Primož hotel, da se forumu povrne vrednost in namen, bo moral tovrstne iztrebke , ki ste v vsaki temi pod vsemi možnimi vzdevki trajno blokirat, ker ne poveste nič le norite in smetite, ker pač nimate življenja in to je vaš nivo Nivo brezmejne omejenosti in zavisti in mislite, da s tem koga prizadenete. Pa nikakor ne, le ljudi odvračate od tega foruma in se pač raje sploh ne spuščajo v pisanje.[/quote]
Spet si se zapletel v neumnosti (da sem jaz katrarina = neumnost), zdaj naj bi bil pa jaz kriv, za tvoje neumnosti? Jaz nisem povedal nič? Podal sem povsem korekten predlog, da bi bila voditeljica katarina73. Potem pa se je tebi povsem odpeljalo, obtožil si me, da sem jaz katarina73, če pa že nisem katarina73, potem sem pa iztrebek. Res neverjetno civilizirana, vsebinska, argumentirana debata s tvoje strani. Sprijazni se, ne morem biti jaz kriv, če ti napišeš neko bedarijo.

Opusti up![/quote]

Res da na koncu umre šele človek kot zadnji, ampak do takrat je pa pred tem še upanje, ki ga optimistično ne spuščam niti do predzadnjega. Če kdo res misli, da upanje umre zadnje al kako že vsi navajajo. )))

Ampak, tole, kar je nastalo v tej temi, se nikdar ne bo izkoreninilo in bodo ostali vedno vsaj “odtenki”. Preveč časa je bilo vse “razvajeno” in je podobno, kot če bi 40 letnika učil, da se mora začeti umivati, prej se pa do takrat ni ali ga je pa kdo drug.
Mogoče je pa to zgolj reakcija na poimenovanje “voditelj”, kjer so tekmovali, kdo vodi in je boljši v medsebojnih “stavkih”. )))
Lahko je pa to zgolj priložnost za tiste, ki bi se radi naučili tudi trdo in z disciplino delati ter bi ob tem še debelili svoj mehki del kože he he.

A pol ta forum nima modija? Lahko bi prej povedali, da lahko težim

Kdo je zmagal na razpisu?

Odgovor na objavo uporabnika
Primož, 28.04.2016 ob 08:23

Spoštovani uporabniki,

forum starševski čvek ni samo forum, je kanal aktualnosti v našem in tujem prostoru.

Imamo moderatorje, iščemo voditelja.

So tehniki, ki so v ozadju in je špiker, voditelj, samo da tukaj ne vodi tega z glasom, temveč z zapisi.

Sedaj pa glasovanje? Kdo bi se javil za voditelja Starševskega čveka. 🙂

Vsekakor bo potreben razgovor, preverjanje kompetenc, sposobnosti pisnega izražanja, osebne usmeritve in seveda, dela se po programski shemi vodstva in uredništva.

In ja seveda, delo ne bi bilo prostovoljno, kajti potrebuješ nekoga, ki to delo potem opravlja profesionalno. za začetek enega za dopoldanski čas, potem pa morda 24 ur vodenje na dan.

Torej, prijavite se mi lahko na ZS. Lahko pa koga predlagate.

primož

kje so ti cajti. 10 15 let je bil čist drug vzdušje.

Odgovor na objavo uporabnika
lepa resnica, 24.01.2022 ob 13:16

kje so ti cajti. 10 15 let je bil čist drug vzdušje.

Ammm, to je bilo malo manj kot 6 let nazaj.

ta forum je čisto razsulo… bil zdaj od zadnje prenove še posebe… zadnje par dni pa sploh, se še dela ne več… skoz error

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close