Voditelj foruma starševski čvek
Ja, v eni spodnji temi so pisali, da je več tistih, ki se nosntop zgražajo, kot tistih, ki bi radi zaposlitev ali zaslužek.
no takšnih je veliko, samo bi radi samo dobili, brez da bi kaj delali ali kaj naredili, recimo tudi to, da bi poslali mail, že to je težko, ampak tukaj napsiati tisoč in eno brezvezno, seveda anonimno, zgražanje, to pa res ni problem .)
primož[/quote]
Sorry, ampak si precej xxxxx (vstavi poljubno), da ponujaš delo tule gor….
Objavi oglas na kakšnem normalnem zaposlitvenem portalu in izberi normalnega sodelavca. Tule gor ga ne boš našel.[/quote]
pozabi, ko bo videl kaj je to starševski čvek ga bo še kap in bo dal odpoved.
Primož, kaj šavrinka je odpovedala?
Jaz sicer nisem registrirana ampak vseeno sem nekako imela Šavrinko za “ta glavno”.
Kar se tiče zaposlitve – če se je Rok-1 javil , sem zanj.
Rekla bi ti samo še to – tale SČ je LEGLO oseb, ki mislijo, da obvladajo vse in še več. Sami supermani. Tako ti želim veliko sreče pri izbiri.
Ker upam, da boš izbral oz. imel sploh možnost, da izbereš osebo, ki bo ne samo računalniško sposobna ( velika množica tu gor samo to razmišlja), ampak da bo široko intelektualna, da bo imela živce in da bo PREDVSEM čustveno ne-vpeta v ta včasih zelo psihopatska pisanja.
V glavnem, in res iz srca – TEBI in izbranemu kandidatu!!! VSO SREČO!!!!
Če imaš rad, laganje, pretiravanje, zmerjanje in žaljenje, opisovanje dogodkov, ki se nikoli niso zgodili, njene namišljene zaposlitve, stalne teme o očetu, ki ne razume zakaj njegova 30letna hči noče delat in cel dan preživi na forumu in pa seveda njenih 20-30 tem dnevno kamor velikokrat lepi svojo sliko in čaka pohvale, skratka važno, da se o njej piše od tega in za to živi.
Primož, dobronameren nasvet. Če hočeš da bo SČ okej, daj komando šavrinki. Mislim da je (vsaj moje mnenje je tako) zelo dobro znala iskat, delat kompromise, dopuščala precej svobode in precej učinkovito zatirala razne trole in spame.
Moj glas gre šavrinki, saj se je kot modi precej okej izkazal ain dokazala, žal dostikrat jih je tudi kasirala in verjento neupravičeno.
Pa mogoče kako temo pod pripeto za fotke, da se jih malo pokomentira pa tisti ki se hočejo kaj naučit lahk not pokukajo in vprašajo kaj in kako. mavro je te zadeve kar obvladal, zdaj je gor še modrival, p agunar tud sm in tja kaj napopa, p apo ve kak se kaj pofotka, pa v programih obdela.
Ampak a se ni šavrinka odpovedala moderatorstvu? Misliš, da bi se lahko premislila in postala voditeljica?[/quote]
mislim da moderira nekaj v zvezi s kuharijo, je bla pa modič tud tle gor. Kajpavem jaz bi jo na primoževem mestu vprašal če je na to pripravljena. IN ji dal vajeti/komando.
Glede na to, da je pomagala prebroditi eno bolj “pestrih” obdobij, ima izkušnje, potrpljenje, zna s forumaši in kar je najbolj vihtig za vse rabi iste vatle. To je nekaj kar boš drugje zlo težko dobu. V bistvu ma vsak na momente neumerjene vatle, tud ona, samo še vedno je to pri njej tako da se da mogoče kasneje rešiti, oz so ta nihanja zelo majhna
mislim da bi si ona zaslužila vsaj priliko da prevzame “recimo temu komando”. Primož pa lahk prek klikov itd vidi ali je šavrinka prava opcija al ne
kle rabjo koga z jajci, da briže/skriva neustrezne teme ☺
K73 pa očitno NE zna pisati niti prijav za službo … torej je baksus — itak pa MON ne plačuje … oni delajo s srcem – kot vampirji žrejo kri[/quote]
Kle rabimo nekoga z jajci, ki bo dovolil razprave o perečih problemih. Zdaj pa vse teme ki omenjajo migrante letijo na Politični čvek in begunsko problematiko, kamor redkokdo zaide. In zakaj je naslov še vedno Politični čvek in begunska problematika?
K73 pa očitno NE zna pisati niti prijav za službo … torej je baksus — itak pa MON ne plačuje … oni delajo s srcem – kot vampirji žrejo kri[/quote]
Katarina73 ima kljub ženskemu spolu nekajkrat več jajc kot marsikateri dedec (sploh tak jezikač kot si ti), ti pa ne samo da ne znaš pisat, ampak še brat ne znaš, ker Primož že v uvodnem postu jasno in glasno piše, da gre za PLAČANO delo!
Katarina73 ima kljub ženskemu spolu nekajkrat več jajc kot marsikateri dedec (sploh tak jezikač kot si ti), ti pa ne samo da ne znaš pisat, ampak še brat ne znaš, ker Primož že v uvodnem postu jasno in glasno piše, da gre za PLAČANO delo![/quote]
Kataraina se ti zavedaš, da se vsak zgaraža nad tabo, ki je kdajkoli prebral kaj tvojega? Znaš pisat, a res, o čem? Opisovanje svojih dejanj in duševne motenosti navajaš kot znanje pisanja?
Ahahahaha, modrival spet vidi preko žice, kdo je na drugi strani! :-)))
Ampak še vedno imaš natanko isto kratke noge kot zjutraj ali včeraj, jaz sem pa enkrat mavro in drugič katarina :-D[/quote]
A, bejž no. Ne rabim videt preko žice, si zagrabila kot pes na kost, seveda rabiš službo, kdo vraga bi te pa hotel, ko si celi Sloveniji pokazala nepojmljivo norost. Od samopromocije in lepljenja linkov do tvojih blogov, ki so zgolj pripovedi preproste duševne bolnice pač ni kruha.
Briga mene, ampak danes imaš par tem, ki jih nisem pisal jaz in vsi povedo enako, da to na forumu ni ničemur podobno. In če bo Primož hotel, da se forumu povrne vrednost in namen, bo moral tovrstne iztrebke , ki ste v vsaki temi pod vsemi možnimi vzdevki trajno blokirat, ker ne poveste nič le norite in smetite, ker pač nimate življenja in to je vaš nivo Nivo brezmejne omejenosti in zavisti in mislite, da s tem koga prizadenete. Pa nikakor ne, le ljudi odvračate od tega foruma in se pač raje sploh ne spuščajo v pisanje.
Forum je zaprt za komentiranje.