Voditelj foruma starševski čvek
Dolfe, Duče, Stalin, JBT, Gadafi, PlonPen … so v glavnem mrtvi
Elizabeta II. tudi ne izkazuje zmožnosti, da bi lahko prevzela MON
PutIn-Out menda v EU ni priljubljen ???
Kaj pa Melanija – če Donaldu rata v ZDA bo ona ustrezna !!?
itak pa Primož: iščeš VODITELJA .. fak, tolk glupe pa jaz ne spravim skupaj, pa če se še tako trudim ☺
hvala ampak ne, hvala ☺
tale MON v platformi, finančni sposobnosti, idejnem konceptu, IQ dometu obiskovalcev … ne dosega 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tistega kjer jaz začnem vsaj amatersko, prostovolno, za dobro občestva … sodelovati ☺
pa še Primož bi moral pred mano narediti harakiri v znak spoštovanja eminence ☺
hvala ampak ne, hvala ☺
tale MON v platformi, finančni sposobnosti, idejnem konceptu, IQ dometu obiskovalcev … ne dosega 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tistega kjer jaz začnem vsaj amatersko, prostovolno, za dobro občestva … sodelovati ☺
Morda bi ti ga uspelu uturiti kakšnim kitajčkom, kot mongolsko meso!
Think positive!
pa še Primož bi moral pred mano narediti harakiri v znak spoštovanja eminence ☺[/quote]
Kaj vse človek ne prebere na MON-u 🙂
Človek ne ve, ali bi se smejal ali jokal ob takšnih izjavah. Ni čudno, da celo doktorske dizertacije delajo iz tega kar se prebere na forumu.
Verjetno nikoli ne bom razumel, kaj žene nekatere, da so v vsaki temi tako negativni, da se poslovijo vsaj 100x pa so še vedno tukaj gor, da jih vse na tem svetu, posebej na forumu moti, ampak nikoli ne bodo prenehali pisati, da jih moti kdo je šef, kako ureja sistem, kakšna je barva, kakšna je postavitev, katera je funkcionalnost,…popolnoma vseeno kaj in kako je, oni bodo vedno prizadeti in bodo morali to vsak dan, vsaj enkrat povedati in se zgražati.
in tako je že nekaj let, pa če bi dal cel sistem pod ne vem kakšno geslo, bi še vedno hodili okoli vsebine in potem šli na pivo, ter za šankom jamrali, kako je hudo in slabo tukaj gor 🙂
Pa naj še kdo reče, da tukaj ni vedno zanimivo.
primož
Hm, a nimaš ti že eno službo? Sem mislila, da je to voditeljstvo redno delo za poln delovni čas.[/quote]
V resnici imam že več kot eno, a mogoče lahko še kaj dodam. Sploh glede na to, da nimam fiksnih urnikov, niti vsak dan ali teden enake količine dela.[/quote]
V tem primeru, da imaš že zdaj več kot eno službo, bi bilo morda simpatično, bi se spodobilo in bilo pravično, če bi kako drobtinico razpoložljivih zaposlitev prepustil tistim, ki nimajo niti ene službe.
, že dolgo ni več lastnik, tako da…smej se[/quote]
Pri vas mi je najbolj všeč, da vse vedno veste.
Aja, pa na Baliju sem tudi baje bil 🙂
primož
pikec … MON je tvoj ☺
in ja — prisotni – sodedelajoči smo različni ☺
bistveno pa je: ali z reklamnimi objavami kriješ stroške?
Kako bi povečal profitabilnost tega sranja v SVN ?
za kaj več – kako priti do € si pa preneumen[/quote]
In ti veš, da nimam 🙂
primož
Primož – mogoče bi me pa zanimalo.
Vsekakor bi bil potreben pogovor.
Veš kje in kako me lahko dobiš.[/quote]
Rok-1 takole je: Če mi dovoliš brezplačno uporabo tvojega zapisa v mojih prošnjah za zaposlitev ki jih moram pisati zaradi blesavega sistema zavoda za zaposlovanje, bom glede na povabilo Primoža predlagala tebe.
Ja Primož, od teh pajacov, ki visijo tukaj ne moreš pričakovat nič! Edino sadizem!
Razen izjem (monke vemo, kdo so to) visijo tukaj pijanci, odpikani. Ne znajo nič, sicer bi sodelovali na kakšnih forumih, kjer si pomagajo strokovnjaki.
Pač tu žalijo, si ližejo rane…. poznajo črke, enter in 1+1 – in to jim je edino razvedrilo, ker sicer jih ne povoha niti potepuški pes! V reali se jim izogibajo.
Ne bit žalosten, Primož! To moraš vzet v zakup, ker ta čvek je res UNIVERZALEN! Res je edinstven in verjemi, da se bodo (ali so se že?) pisali doktorati!
Car si Primož!
Meni se zdi Primozeva ponudba zanimiv izziv. Ce bi mi okoliscine dopuscale, bi se z veseljem javil kot eden izmed kandidatov. Poceti nekaj profesionalno, kar je cloveku ze samo po sebi hobi, je zagotovo eden izmed atributov, ki lahko pripomorejo k dobro opravljenemu delu.
Sicer pa kar nekaj obiskovalcev in obiskovalk meda isce zapslitev in zasluzek, tako da sem mnena, da je konkurenca kar velika. Zanimivo bi bilo brati ideje posameznikov o tem, kako bi se sami lotili urednikovanja tega foruma.
Ja, v eni spodnji temi so pisali, da je več tistih, ki se nosntop zgražajo, kot tistih, ki bi radi zaposlitev ali zaslužek.
no takšnih je veliko, samo bi radi samo dobili, brez da bi kaj delali ali kaj naredili, recimo tudi to, da bi poslali mail, že to je težko, ampak tukaj napsiati tisoč in eno brezvezno, seveda anonimno, zgražanje, to pa res ni problem .)
primož
Ja, v eni spodnji temi so pisali, da je več tistih, ki se nosntop zgražajo, kot tistih, ki bi radi zaposlitev ali zaslužek.
no takšnih je veliko, samo bi radi samo dobili, brez da bi kaj delali ali kaj naredili, recimo tudi to, da bi poslali mail, že to je težko, ampak tukaj napsiati tisoč in eno brezvezno, seveda anonimno, zgražanje, to pa res ni problem .)
primož[/quote]
Sorry, ampak si precej xxxxx (vstavi poljubno), da ponujaš delo tule gor….
Objavi oglas na kakšnem normalnem zaposlitvenem portalu in izberi normalnega sodelavca. Tule gor ga ne boš našel.
primož[/quote]
Objavi oglas na kakšnem normalnem zaposlitvenem portalu in izberi normalnega sodelavca. Tule gor ga ne boš našel.[/quote]
Zakaj pa ne? Nekoga, ki sodeluje na forumu, ga bere…. že 10 let!
Saj se ne gre za nek profil iskanja “dr.mr. dipl. ing, prof”. Pa izkušnje iz tujine, 3 jeziki in izpit iz kvantne fizike! Plus ritopik potiki!
Gre se za čist navadno službo!
primož[/quote]
Objavi oglas na kakšnem normalnem zaposlitvenem portalu in izberi normalnega sodelavca. Tule gor ga ne boš našel.[/quote]
Komedija d.o.o. 🙂 Primož predaj štafeto zapriseženemu komunistu, da bo striktno spoštoval lik in delo partizana. Vam bodo pomagali, Delo, Dnevnik, Večet, POP TV, Kanal A inMladina.
Jaz ti kot zunanje sodelavce predlagam Repovža, Cirmana, Lucuja, Vukovićevo, Stojiljkovićevo ali Stepišnika.
Forum je zaprt za komentiranje.