Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vodice pri Šibeniku

Vodice pri Šibeniku

Živjo, v Vodicah se da najti kar kakšen luškan apartma tudi cene so presenetljivo nižje od drugih krajev. Rada bi nasvet, kako je glede gužve, mi bi šli sicer zadnjo polovico junija. Kakšne so plaže, se da najti kakšen bolj osamljen kotiček? Hvala.

Jaz sem bila pred 2 letoma in mi je bilo zelo všeč. Apartma smo imeli za hotelom, do plaže pa je bilo 150 metrov. Na plaži dosti sence, v morju so bili drobni kamenčki. Tudi mesta je kar dosti in vseskozi se kaj dogaja.

Tudi jaz sem bila 3 leta nazaj, bila sem pa v tem delu pri hotelu Kristina, ne v SRIMI, kjer so ladje. Res je da se skoz kaj dogaja, imajo svojo spletno stran tako da si poglej dogodke, prireditve. Zelo je čisto po mestu,na vsezgodaj že zalivajo javne nasade, travca je skoz zelena…. Skratka urejeno mestece, s palmami, večjo tržnico…
Plaže so v tem delu bolj betonirane, kamni, 500 m naprej je peščena, manjši kamenčki, proti Srimi pa ne vem, ker se nisva tja vozila.

boma pa sigurno še šli tja, tako da mi prišparajte kake telefonske od ponudnikov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close