Vodice ali Biograd na moru – malo pomoči prosim :)
Tisti, ki ste že bili v Vodicah. Kako je tam? Gledam en APP v Stablinac-u. Piše 800m do plaže pa malo kolebam. Ima mogoče kdo kakšen preverjen kontakt od kakega APP za 6 oseb?
Druga opcija je Biograd na moru. Kako je tam? Mogoče kakšen predlog za bivanje tu?
Sem že čisto blesava od iskanja variant. Iščem seveda najugodnejše.
Hvala.
Kot je povedala 12a – v kampu odlično.
Mi smo bili dvakrat v mestu Biograd na Moru, apartma (in sobe) – solidno, gazdarica Mare prijazna do konca, cena bivanja tudi ok, ma… z avtom na plažo :((( Skozi mesto pa nekam okoli naokoli in na koncu plačilo dnevnega parkiranja (hm 10,15,20 kun? se ne spomnim). Precej sence, ma plaža obljudena maximalno.
Drugič, ko smo bili, se je že bohotil tobogan tam, ki vse skupaj še naspidira, zraven je bazen – grozljiva betonska luknja – ni soldov, da grem not…
In to je to. Imeli smo malo večje otroke in se je dalo, če ne… Biograda na Moru nismo nobenemu “od srca” priporočili 🙁
Hvala vsem za odgovore. Sicer imamo res malo večje otroke predvsem zanje iščemo “lajf”, ampak nekaj od dopusta pa rabimo tudi tastari, ki pa imamo na plaži radi vsaj kak kvadrat zase in malo miru 🙂 V nobeni od teh dveh destinacij še nismo bili, po opisih na netu se mi je zdelo nekako zadoščeno vsem, največ pa dam na mnenja iz prve roke, zato sem vprašala. Mogoče še kakšen predlog?
Forum je zaprt za komentiranje.