Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vodeb o Felixu, materi, očetu in Slovencih

Vodeb o Felixu, materi, očetu in Slovencih

Pezdetek je izraz od Ruglja. Predvsem je bil problem v njem, da je uporabljal takšne izraze, ne v pezdetkih. In predvsem tisti, ki ga tako nekritično citirate, niste sposobni razpoznati njegove odbojne slike, (ki jo je ustvaril o sebi) ki pove mnogo o njegovi osebnosti.

Kako bi se lahko od tebe kaj naučili, če pa v prvem stavku sam praviš, da je bolje, da kaj pametnega počnemo? 🙂

Kako bi se lahko od tebe kaj naučili, če pa v prvem stavku sam praviš, da je bolje, da kaj pametnega počnemo? :)[/quote]
Ampak spregledala si drugi stavek. Moraš oba združit, če želiš upoštevat njegov nasvet. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako bi se lahko od tebe kaj naučili, če pa v prvem stavku sam praviš, da je bolje, da kaj pametnega počnemo? :)[/quote]
Ampak spregledala si drugi stavek. Moraš oba združit, če želiš upoštevat njegov nasvet. ;)[/quote]

Neeee…. izhajala sem iz drugega stavka in ga povezala s prvim.:)))))))))

Tu se je javil sam Vodeb, tam neka Deja Mušič, ki pili nohte v Brežicah, menda……
Če bi kdo napisal temo o Obami bi se pa Obama javil 😉

Tale MON je pa res ena sila pomembna reč, vsi so/smo tle…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Predvidevam, da se bo po volitvah javil sam predsednik Slovenije.:)))

Nismo mi kar tako, kot bi si nekdo mislil.:))))

Bo pa treba prej temo odpret…Seveda po volitvah, ko bo znan predsednik 🙂

Bo pa treba prej temo odpret…Seveda po volitvah, ko bo znan predsednik :)[/quote]

Saj bomo temo odprli, da bomo kakšno rekli še o tem ali smo z izbiro zadovoljni; potem pa ni vrag, da se ne bi oglasil.))))

Ufff, ste se pa razpisali o meni…

Imaš prav, škoda je vsake črke in besede! Ampak je pa lepo debatirati o neumnostih!!:P

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close