Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vodeb o Felixu, materi, očetu in Slovencih

Vodeb o Felixu, materi, očetu in Slovencih

berem tole od Vodeba pa me sprašujem, ali je Vodeb imel ljubečo mater in odsotnega očeta, da ne ve, da je povabilo na kavo včasih samo povabilo na kavo ter skok z roba vesolja le skok z roba vesolja z priemesjo najcenejše reklame na planetu ter znastvenih podatkov ki bodo nekmu koristili in je do njih prišel z relativno nizkim finančnim vložkom (Nasa)….Vodeb se počasi spreminja v poceni kopijo Freuda, obsedenega z seksom..tako , da me čudi, da ni potegnil ven zaključka, da je šel Felix prazaprav na rob vesolja iskat svoj penis, ki ga je izgubil med odraščanjem v (kako nerodno) ljubeči družini?

Če ima kakšne težave, naj pride sem, se tukaj izpove, ga bomo mi pošteno analizirali. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sploh pa ne vem kaj bi šele rekel o Chuck Norris-u ki je še isti dan pozidal nazaj zvočni zid, ki ga je prebil Felix Baumgartner. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ha,ha,ha….
Včasih koga od tu pošiljajo k “strokovnjakom”, mogoče bi pa morali strokovnjaki k nam hodit. Bi jim dobro delo, vsaj vedeli bi kam spadajo med katero vrsto opic…. :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

mislim, da ima tip kompleks večvrednosti;)… ne bi pa ga lih primerjala s Freudom, no

sicer pa je tudi Freud rekel: “Sometimes cigar is just a cigar” :)))

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Zelo narcisističen, a po svoje zabaven in zanimiv.

Zagotovo pa sem bil vselej drugačen od drugih.
V svojih mišljenjskih oz. miselnih strategijah sem popolnoma drugačen.
Zato sem vselej inovativen in popolnoma drugačen od drugih – skratka revolucionarnost.
Mislim namreč, da drugi rabijo mene precej bolj kot jaz njih.

:)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

vodeba ne berem in vam priporočam, da želite ohraniti svoj duševni mir, da se takim avtorjem in njihovim umotvorom izogibate. razen, če se mazohisti, potem pa veselo na branje!

Nekoč je pisal na temo, da Urška Žolnir in njej podobne so moškinje, ker se ukvarjajo z neženskimi športi in podobne nakladancije. Mogoče se mu kolca, ker sam nikoli ni bil olimpijec, kaj šele, da bi kaj pokazal tam :).

Tole samo posebi ni nič napačnega. Saj ni nobena skrivnost, da imajo nekatere ženske več moškega značaja, enako kot imajo nekateri moški več ženskega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tole samo posebi ni nič napačnega. Saj ni nobena skrivnost, da imajo nekatere ženske več moškega značaja, enako kot imajo nekateri moški več ženskega.[/quote]

In katerega imata več Metka in Krivokljun, ki ne marata Vodeba? :)))

[img]http://xaxor.com/images/funny-strong-women/funny-strong-women06.jpg[/img]

Torej se strinjaš s tem, da so borilni športi neprimerni za ženske in da so ženske, ki se s tem ukvarjajo moškinje?

Tole samo posebi ni nič napačnega. Saj ni nobena skrivnost, da imajo nekatere ženske več moškega značaja, enako kot imajo nekateri moški več ženskega.[/quote]

Ne vem, če ga zato nimata radi. Ampak to ne bo spremenilo tega, kar sta v resnici. Če imata več moškega značaja v sebi (kar ni nič slabega za moje pojme), se temu ravno nima smisla upirati, ker bi to pomenilo, da se človek ne sprejema, kar pa tako ali tako škodi samo njima, če je že res kaj na tem.

Ojej, Marko, torej smo ženske samo za štedilnik, a ne, ker drugače pa smo moškinje?

Daj no. Natolcevanje, da je Žolnirjeva možača, ker se ukvarja s takim športom, je milo rečeno žalitev šovinstičnega … Kot če bi jaz zate rekla da si feminilen, ker imaš ne vem izklesano telo in skoraj nič dlak. Bi ti bilo to všeč? Spoštljivo do tebe? Da te na pdolagi videza ali izbire športa označim za nek odklon, kar možača/feminilen tip dejansko je.

Nisem tega rekel. Po moje je lahko tudi moškinja za štedilnikom, če so moški lahko.

Marko, se strinjam s tem, kar je napisala Krivokljun. Pač šovinistične izjave enega Vodeba, ti jim pa veseli kimaš.

Daj no. Natolcevanje, da je Žolnirjeva možača, ker se ukvarja s takim športom, je milo rečeno žalitev šovinstičnega … Kot če bi jaz zate rekla da si feminilen, ker imaš ne vem izklesano telo in skoraj nič dlak. Bi ti bilo to všeč? Spoštljivo do tebe? Da te na pdolagi videza ali izbire športa označim za nek odklon, kar možača/feminilen tip dejansko je.[/quote]
Ne vem, jaz nisem Žolnirjeve označil za nič, ker je ne poznam. Pa tudi, če bi ti rekla, da sem feminilen, to ne bi spremenilo tega, kar sem. Razne etikete same po sebi nič ne spremenijo. Lahko povejo kaj o nekom, ki jo ima nalepljeno, pogosto pa še več o tistem, ki jih lepi.
Če na prvo stranico svojega Dnevnika napišeš Recepti, to ne bo spremenilo vsebine zvezka. 🙂

Marko, napisala sem, da je Vodeb označil Urško Žolnir in ostale ženske v teh športih za moškinji in ti si temu potrdil. Torej si jih tudi ti označil za moškinje.

Metka, nič nisem potrdil. Potrdil bi, če bi napisal, da se strinjam z njim oziroma z njegovo oceno. Nastavljaš križ in česen tam, kjer to sploh ni potrebno. 🙂

Glede na spodnji tvoj odgovor jaz samo to razumem, da si se strinjal.
Potem pa jasno napiši ali je borilni šport za ženske ali ne in ali so to moškinje ali ne.

Tole samo posebi ni nič napačnega. Saj ni nobena skrivnost, da imajo nekatere ženske več moškega značaja, enako kot imajo nekateri moški več ženskega.[/quote][/quote]
Ne vem, kaj ti bo ta izjava. Saj tud kuhanje je za moške, pa meni to nič ne pove o samem človeku. Seveda so lahko borilne veščine tudi za ženske, ampak bolj uspešne bodo tiste z več moškega značaja, razmišljanja.

Torej si še en moški, ki šovinistično razmišlja.

Ali pa si ti še ena ženska, ki ne ve, kaj je šovinizem. 🙂

Metka, agresivno energijo bi sedaj raje vnovčila na drugem področju, na kostruktiven način, če imaš novega fanta, kot pa da poskušaš Marka pribiti na križ in ga zaslišuješ na zatožni klopi v vlogi velike sodnice, ker ni bil dovolj politično korekten. Mogoče pa blondinec ne opravlja svoje naloge, da se po forumih toliko razpič*** z dlakocepstvom?? Ziher ni Ptujčan, a ne, da bi te konkretno umiril/pomiril/zgrabil? :)))

Matjazko, kdo pa pravi, da je blondinec?

Marko, glede na to, da kimaš Vodebu, mi je povsem jasno koliko je ura.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close