Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vneto žrelo

Vneto žrelo

Kako ločit vneto in pekoče spraskano žrelo od mrzlega zraka ali covida? Kaj pomaga?

POčakaš do jutra. če je od mraza, bo jutri povsem ok. Če ne bo, ja lahko covid al pa milijon drugih virusov al pa kakšna bakterija. Je pa še nekaj, vsak pri meni je bilo tako, mene je pri covidu grlo malo praskalo in bolelo, ampak ni bilo videti vneto, rdeče. Je pa bilo polno nekih malih in malo večjih mehurčkov in to precej dolgo, vsaj 10-12 dni.

Se testiraš?

Lastna izkušnja, domači testi negativni, 6x, PCR pa pozitiven. Še celo po prejemu rezultatov, mi domači ni pokazal nič.

Danes dopoldan testiran za pct, negativen. Sem šel peš domov in se zaklepetal z nekom, premalo sem bil oblečen pa pihalo je. In proti večeru pekoče žrelo, spraskano. Med, propolis, žajblj na mleku, islandske pastile. Danes sem premalo tekočine pil in ko sem se zaklepetal ter veliko govoril mislim da bi je izsušilo sluznico.

Odgovor na objavo uporabnika
moj mož, 16.11.2021 ob 22:33

Lastna izkušnja, domači testi negativni, 6x, PCR pa pozitiven. Še celo po prejemu rezultatov, mi domači ni pokazal nič.

Ti domači testi so itak sami sebi namen. Tudi moj mož se je testiral doma, 2x negativen. Naslednji dan je šel na pcr, pozitiven.

A to veste, da noben tester, ki jih zdaj uporabljajo, ni narejen za testiranje covida? Ta ki ga je izumil, je na to opozoril, potem po treh mesecih, nekje pred pandemijo pa je umrl. So ga utišali na silo. Tako to gre ja.

Ce bi bil covid, bi imel mocan nahod, bolecine v misicah kot pri gripi in bi razvil mocan kaselj. Nato bi cez par dni cez noc popolnoma izgubil voh.

To kar pises, pa so te viroze, ki zdaj mnozicno razsajajo poleg covida, le zakaj se o tem ne govori. Boli grlo za znoret, misice v hrbtu  pa  nahod pride in usesa lahko zabolijo od vnezrga nosa in grla. Tudi kak dan vrocine je lahko. Nato pa kasljas kake 2 do 3 tedne. Ampak ne bos voha izgubil.

Ni nujno. Pri meni je bila samo malo povišana vročina 2 dni -37.4, čudno počutje, 2 dan malo glavobola in 3 in 4 dan brez vonja. To je to. Hitri test takoj pozitiven. Pcr pozitiven. Po 5 dneh sem bila čisto ok. Si pa za svojo evidenco merim protitelesa: 5 mesecev po okužbi jih imam 10 x več kot mesec po okužbi, pa že takrat so bili precej čez spodnjo mejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close