Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vlomi v stanovanja, hiše

Vlomi v stanovanja, hiše

Koliko je teh vlomov? Npr. v Ljubljani.

Odgovor na objavo uporabnika
vlomi, 27.09.2025 ob 19:22

Koliko je teh vlomov? Npr. v Ljubljani.

Čedalje več. Pod to impoteentno vado so kriminalcem zrasla krila.

Seveda, saj je trenutna vlada zaščitnica teh na ić in ostalih migrantov.

V našem koncu zelo malo, v našem bloku, sosednjih hišah tega praktično ni. Se pa sliši, da je ponekod tega veliko.  Spomnim se časov pred cca 10 leti. Takrat je bilo tega res veliko, celo več kot sedaj.

V blok pomoje manj verjetno. Ne vem a so to res migranti, ampak bolj se mi zdi narkomani, balkanci in pa kaki romuni/bolgari. Naj uvedejo zakon, da kdor stopi na tvojo posest nepovabljen, ga lahko enostavno pospravis, saj naceloma je to samoobramba.

Odgovor na objavo uporabnika
kakor kje, 27.09.2025 ob 19:43

V našem koncu zelo malo, v našem bloku, sosednjih hišah tega praktično ni. Se pa sliši, da je ponekod tega veliko.  Spomnim se časov pred cca 10 leti. Takrat je bilo tega res veliko, celo več kot sedaj.

Podobno v našem koncu Lj. Včasih je bilo več tega.

V naši vasi so pa obdobja, ko je kar vlomov…sedaj se bo počasi začelo, ko se skrajša dan.

Smo jih tudi pri nas imeli cca. 12 let nazaj. Pokradli gotovino, 2 leti staro psičko našpricali s solzivcem in zaprli v spalnico…sam pri nas je moral biti nekdo, ki nas pozna! Nič ni bilo razmetano, če ne bi blo solzilca sploh ne bi vedli, da so vlomili. Doma me ni bilo 1,5 ure, tako, da smo bili tudi opazovani. Besna sem bila zaradi kužka, je ostala skoraj slepa in za vedno nezaupljiva.

Pri sosedih bili že 3x, samo tam imajo orožje…vse vé, banda tatinska!

Policija pa ne more in ne odkrije nič.

Sem slišala, da je tega v Novi Gorici ogromno.

Pri.nas je tudi veliko vlomov.

Vedno več,ker lahko in ker vejo,da se policija na vlome,rope več ne odziva.Policajev je zelo malo.Policija se odziva in vas kaznuje če nepridiprava lovite,poškodujete,mu onemogočite rop.Še tisti policaji ki delajo,pa varujejo lopove v vladi.

To migranti vlamljajo.Mi imamo kamere in smo videli kako poskušajo vlomit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close