vlažilni gel
Zanima me katere vlažilne gele uporabljate in predvsem – kje jih nabavljate? Slišala sem da jih predpiše tudi ginekolog.
Ali je poleg japonskih kroglic še kaj tako osnovnega kar bi morala vedeti in imeti v predalu nočne omarice vsaka spolno osvobojena ženska? Sem novopečena mamica in komaj čakam na nov seksualen začetek. Svetujte.
K-Y (Johnson & Johnson), nekaj cez 500 sit, ce se ne motim, se dobi v lekarni (brez recepta, seveda :), je brez barve, vonja in okusa in je res OK.
Drugace pa obstaja se cel kup sadnih, pa cokoladnih, pa barvnih, pa disecih, pa… lubrikantov, kupis jih lahko v vsakem sex shopu, pa tudi po povzetju preko spletnih strani, dostavijo jih po posti.
AAA
Bedak si lizač!
Slina se prehitro posuši in če se nikoli nisi slišal je v slini veliko bakterij in jaz osebno se znotraj vagine že ne bi s tem mazala, ker se v sex shopih dobi kakšen bolj primeren izdelek kot pa slina in tud če ne bi bilo bakterij a naj se vsakič ko gre ven in notr mal popljuvam? -:)
Bejž na kak forum, ki je za moške in ne pametuj na ženskem ker mamo mal več pojma, kaj nam paše in kaj ne.
Lp,KlaRa
Forum je zaprt za komentiranje.