Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vlaška magija

Vlaška magija

..https://youtu.be/LaO2I2H6Kog?si=S04KwVlUCzbARd7g

Ti razčiščuj stvari, od katerih najbolj bežiš – s starši v sklopu kakšne psihoterapije in ne religije. Oni so te navdali z “vudu magijo”, saj tudi z bratom šlo vse narobe. Tej “vlaški magiji”, za katero bolehaš, se reče zanič, patološki, zlorabljajoči družinski odnosi. Ti se v psihologijo poglabljal, ne v religijo.

Matias, hvala za skrb. Ma samo ozavescam ljudi da to obstaja…

Za to mojo “zalezovalsko vlahinjo”… pa bi ji najraje dala v gobec modri trak, pa da nezavestna oblezi kot uni v Mb. In to dan za dnem…

Ker se prevec vtikujem kam bom sla, s kom bom sla. Doloceni ljudje ki so mi pomagali cudno obolevajo in jih je strah da jih ne pobere.

Moder trakec je resitev zanjo in za golobucnika bar2000.

070 110 173 je prava številka za take težave.

Moja sodelavka je tudi obsedena z magijo,da je pod magijo,vidi prikazni,vsi jo zasledujejo,snemajo s kamero,se iz nje norčujejo,…To je šizofrenija,obišči psihiatra.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7500, 17.09.2025 ob 07:09

Moja sodelavka je tudi obsedena z magijo,da je pod magijo,vidi prikazni,vsi jo zasledujejo,snemajo s kamero,se iz nje norčujejo,…To je šizofrenija,obišči psihiatra.

To ni nobena šizofrenija.

Šnelca_783, 17.09.2025 ob 07:43

To ni nobena šizofrenija.

Prerok je tudi ogrozen in se bori…to so samo njihovi kontraudarci kako unicit cloveka ali ga pospravit na drugi svet.

In okrog mene so jih kar nekaj pospravili na drugi svet.

In ob tem ostali nekaznovani. Bog pa vse to mirno dopusca. Oz en eksorcist mi je rekel da sem lahko vesela kako ji bog vrne ko nekomu tako naskodi…z glavobolom. Pokazala sem mu vrata in rekla da je zame maloumen…kaj ce meni njen glavobol ko je cloveka ubila.

Sploh ne vem zakaj se vztrajam s krscanstvom…ko se mi ljudje ki hodijo v cerkev in so laznivci, nickoristi…upirajo, bruhajo…

Najbolj se mi bruha to da ti krstna botra sodeluje v vlaskih procesih.  Hodila je na obiske po informacije ki jih je prenasala naprej. Clovek mi je to povedal, smo jo skenslali…sedaj norijo ker nimajo diekt info…po tistem je placal s smrtjo.

Upam da policija najde ciganko ki izvaja to magijo in ki ima napisana imena koga mora pospravit. Krajani jo iscejo tudi ponoci po gozdu in ob vodi, pa je se ne najdejo.

Mi imamo grob unicen nekdo na silo odpiral…

Rabijo od mrtvih zemljo, kosti za obrede.

Takoj prijavi skrunitev groba, če še nisi. To je kaznivo. Na to policija mora odreagira ti. Si kaj fotografirala, imaš dokaze, priče? Vse predloži.

Koga točno je ubila tvoja soseda čarovnica?

Takoj prijavi, 17.09.2025 ob 11:25

Takoj prijavi skrunitev groba, če še nisi. To je kaznivo. Na to policija mora odreagira ti. Si kaj fotografirala, imaš dokaze, priče? Vse predloži.

Je prijavljeno. Sicer se je upravitelj grobov zgovarjal da se teren vdira ipd. Pa sem mu rekla da bi se potem se levemu in desnemu vdrl. Pa nagrobna plosca je prav dvignjena premaknjena. Policist mu je tudi rekel ter zakaj ima oznako da je pokopalisce snemano ko v resnici nima kamere.

Vsekakor vztrajaj na prijavi, naj naredijo preiskavo. Mogoče se to dogaja tudi na drugih pokopališčih in bi morali uvesti strožji nadzor, kaj se dogaja. Za iskanje čarovnice pa se lahko obrneš tudi na zasebnega detektiva. Če vas je več, bo to še lažje. Morda dobite tudi kakšne uporabne informacije, kako se sami krajani bolje organizirati za iskanje. Če je tega res veliko, bi bilo zanimivo tudi za medije, a rabiš več dokazov ali utemeljenih sumov.

S čim in, 17.09.2025 ob 11:34

Koga točno je ubila tvoja soseda čarovnica?

Očitno po njenem vsaj pol Kopra, to lezijo mrtvi vsepovsod

Takoj prijavi, 17.09.2025 ob 12:03

Vsekakor vztrajaj na prijavi, naj naredijo preiskavo. Mogoče se to dogaja tudi na drugih pokopališčih in bi morali uvesti strožji nadzor, kaj se dogaja. Za iskanje čarovnice pa se lahko obrneš tudi na zasebnega detektiva. Če vas je več, bo to še lažje. Morda dobite tudi kakšne uporabne informacije, kako se sami krajani bolje organizirati za iskanje. Če je tega res veliko, bi bilo zanimivo tudi za medije, a rabiš več dokazov ali utemeljenih sumov.

Zaenkrat sama iscem. Vendar bi morala hodit po pokopaliscu ponoci, pa mi ni do tega. Pa tudi vem da so dobili kar so iskali.

Upravnik grobov ve da prihajajo raznorazne sekte in je slisal za vlasko magijo da izkopavajo pokojnikove kosti za obrede, on se teh ljudi boji in jih pusti pri miru.

Ima pa obvestilo o kameri za okras. Jaz sem bila vsa “vesela” da bom storilca na kameri videla, on pa da sploh nima kamere…Eh

Upravnik mi je rekel da ce me moti naj si grob popravim?

Meni vlahinja na vhod mece jajca, rdece sukance, kruh, nad avtom pa mi dela neke visece zanke ( simbolicni samomor), avto mi cez noc poliva z neko “vodo”

Anonimno 9577, 17.09.2025 ob 12:22

Očitno po njenem vsaj pol Kopra, to lezijo mrtvi vsepovsod

Ne to pa ne…?

Dovolj da nekaj bliznjih in prijatelji( 1 samomor, ena smrt ker je razklil mi vlasko magijo in me peljal k preroku)

Zdaj do preroka ne morem ze 3 mesece in ne ve ce me bo lahko sploh za naprej sprejel…

Tapravo vlasko ciganko( ki je 10000000× hujsa od te vlahinje) pa se skriva okrog Ajdovscine-Vipave. Ce bi sla sama raziskovat bi jo nasla, tako pa cakam ene 10 ljudi, ki pa ocitno ne znajo iskat ali videt.

Če sekte ponoči rovarijo po pokopališčih, to niso več heci. Upravnik pokopališča je zadolžen za red. Če moreš se posvetuj še z odvetnikom, kaj bi se dalo storiti. Prav bi bilo, da bi o ciganki bila obveščena tudi ajdovska policija. Za tvojo vlahinjo skušaj pridobiti prepoved približevanja. Ne samo tebi ampak tudi tvojemu domu in avtu.

Niso več heci, 17.09.2025 ob 15:35

Če sekte ponoči rovarijo po pokopališčih, to niso več heci. Upravnik pokopališča je zadolžen za red. Če moreš se posvetuj še z odvetnikom, kaj bi se dalo storiti. Prav bi bilo, da bi o ciganki bila obveščena tudi ajdovska policija. Za tvojo vlahinjo skušaj pridobiti prepoved približevanja. Ne samo tebi ampak tudi tvojemu domu in avtu.

Hvala za konkreten nasvet. Cakam da ljudje tam jo najdejo oz opazijo…potem bi obvestila aj.policijo.

Meni zdravje ne dopusca da bi se tam potikala in iskala. Drugace bi.

Evo malo prej mi je po avtu polila 30l vode, samo da me drazi…bogve kaka voda je to…morda tista s katero mrtvake perejo.(????)

Ko mi je grozila z nozem sem jih klicala. Samo jo niso peljali nikamor. Ko ni hotela dat osebne in odg ali ima noz v zepu so jo tudi zaradi kricanja zvezali roke in ob ograjo. Od njih je zahtevala da povedo kdo je prijavil, nekaj jim je grozila.

Eden od P me je vprasal s cim se ukvarja. Povedala sem z vlasko magijo. Pol je rekel, da ce dobijo nalog gredo notri in kaj bi moral videt kaj uporablja pri obredu…naloga za vstop niso dobili. Napisali so ji kazen in odsli.

Ta iz vipavskega-ajdovscine vem da zgleda kot ciganka. Prerok mi jo je opisal in predstavil za zelo nevarno. V 95% je uspesna da ubije cloveka. Ta vlahinja njej placuje zame, pol je za mamo, oceta ipd…

Se policaji so rekli da ima do mene tako sovrastvo, … za mojo mamo jim je govorila da mora crknit kot je moz crknil po njenem ukazu…

No jst z boleznimi krepavam oz sem brez energije, mi od 18 leta vsak dan primankuje in zivim z 25-35% energije.

Moj sosed oz tudi njen kateremu mece uroke v vrt…sploh vec ne pobira pridelkov…ker ve oz se zaveda da lahko njen urok pride preko hrane. Njega je preklela da se jo je slisalo se tri ulice naokrog, da bo ostal brez zrne in da mu bodo puncke oslepele, da bo ostal brez sluzbe in se obesil. Ce je dala to naprej tej ciganki v vipavo, potem bo tu grozno.

Duhovnikom, eksorcistom, molilcev v Prenovi …se fuucka.

Se njena soseda…mlada…ze 10x noseca. Vedno splav.

Ko je noseca ji zunaj okrog stanovanja mece steklo, fizol, koruzo, jajca…kmalu za tem splavi.

Punca to ne ve, ne povezuje. Opazim. Bojim se ji povedat.

Vsakič, ko kaj najdeš na avtu ali pred hišo, pofotkaj in prijavi. Zbiraj dokaze. Kamere danes niso drage in si jo omisli, a postaviti jo moraš v skladu s predpisi. Če upravnik pokopališča ne ukrepa, uradno obvesti komunalno podjetje, ki je višja inštanca. Ne morejo se vendar sekte zbirati na pokopališču in izvajati obrede ali kaj drugega. Se pa bojim, da bodo krajani na ajdovskem težko našli ciganko, jim pa želim. Če sumijo kakšne osebe, bi lahko vključili detektive. Pa tudi policija ni morala biti pozorna na osebe, ki ponoči lutajo naokoli ali so kako drugače sumljive.

Če uporabljaš Chat GPT, ti bo lahko dal veliko koristnih nasvetov, kako prepoznati in se ubraniti pred vlaško magijo. Pove tudi, kako prepoznati coprnice.

Šnelca_783, 17.09.2025 ob 15:57

Se njena soseda…mlada…ze 10x noseca. Vedno splav.

Ko je noseca ji zunaj okrog stanovanja mece steklo, fizol, koruzo, jajca…kmalu za tem splavi.

Punca to ne ve, ne povezuje. Opazim. Bojim se ji povedat.

Jaz bi povedala. To bi res bilo težko samo naključje. Sem pa ravnokar izvedela, da, se teh predmetov ne smeš dotikati z roko, le z rokavico ali palico. Predmete je dobro zažgati in ob tem izrekati: kar je prišlo iz teme, naj se vrne v temo k tistemu, ki je to poslal. Pepel nato od vržeš v reko ali morje. Za zaščito je dobro na prag posuti sol v obliki kroga. Sol daj tudi v vodo in na okno, zjutraj pa vrži stran. Nad vhod daj česen. Pod vzglavje daj nož, ki naj bo obrnjen stran od tebe.

Niso več heci

17.09.2025 ob 15:35

Njen odvetnik nima časa, mora njena polkna čistit, ker sama ne sme do njih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close