Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vlak prestopanje

vlak prestopanje

Z vlakom potujem v Nico. Trikrat bom prestopila. Kako najti pravi tir in pravi vlak? Se lahko zgodi, da ne izberem pravega?

Ojla, jaz sem tudi potovala v Nico in naprej in moram reči, da se mi zdi, da je lažje zaiti pri prestopanju v Sloveniji, kjer ni nikjer nič označeno, kot na velikih postajah v tujini. 🙂 Tam res ni nobene panike, na vsaki postaji imaš veliko tablo s prihodi in odhodi in številkami peronov, peroni so tudi dobro označeni. Če boš še vedno v dvomih, pa povprašaj kakšnega zaposlenega na železnici, če res stojiš na pravem peronu za vlak, ki pelje tjaintja in ti bo z veseljem povedal. Pa tudi na vlakih bi moralo pisati, kam peljejo, tako da se res nimaš ničesar bati.
Želim ti prijetne počitnice!

Hvala! Si me pomirila. Med vsakim prestopom imam približno uro časa, tako da verjetno bo dovolj časa, da najdem pravi vlak. Kako pa so kaj točni vlaki? Ali imajo zamude?

Mogoče veš kakšne so kaj cene v Nici? se priporočam za vsako info.

Od mojega zadnjega popotovanja z vlakom je sicer minilo že nekaj let, ampak ni bilo nobenih problemov z zamudami in je bila ena ura časa za prestopit čisto zadosti.
O Nici žal nimam nobenih informacij, ker sem tam praktično preživela le nekaj uric, pa še to, kot rečeno, pred leti. Če se ti ljubi, malo pobrskaj na strani http://www.tripadvisor.com, kjer je kup uporabnih informacij o vseh živih destinacijah, tudi forumi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close