Vladka K.
če ne bo delalo, te bom prosila za tvoj e-mail naslov in ti preko njega sporočim bolj “privatnega” 😉
Lep dan!
Vladka
Ok, no ti bom raje dala kar svojega: zala_tovsak@hotmail.com
Se bereva 🙂
LP
Ja, Petra, saj sem predvidevala, da nekaj veš o tem, kdo sicer bi opazil kaj takega 😉
In, če ti ni toliko do tega, da bi ostala popolnoma anonimna… bi morda razkrila znak tvojega moža? Morda pa se z mojim celo poznata…
Lahko noč!
Vladka
mislim,da ne. ko sem videla znak,sem takoj vedela,kaj bi to bilo. vprasala sem moza,ce pozna koga s tem znakom-pravi,da ne. verjetno tvoj moz ni vclanjen v nobenem od nasih klubov. ce pa ne dela kaj dosti,se pa verjetno niti ne slisita. ti verjetno ne delas kaj dosti? jaz zelo redko-parkrat na leto-ce me ravno zagrabi in ce so res dobri pogoji. najraje imam 59 ! :)) lahko noc in 73 petra
Petra, ne, tega znaka tvoj mož skoraj gotovo ne pozna, saj, ko sem še bila aktivna, sem delala iz radiokluba, sicer pa sem zadnja leta (razen Pokala ZRS) tekmovala le še v ARG-ju. Sicer sem bila članica enega večjih slovenskih radioklubov (Domžale), mož pa je bil član v Kranju, zdaj pa sem in tja naredi kakšno zvezo iz tukajšnjega radiokluba (v tujini).
Lepo nedeljo želim!
Vladka
midva sva clana-apr. predvsem moz- kot receno dokaj aktiven-tudi tekmovanja. 2002 sva bila na finskem-naslednje leto pa mislim- brazilija!?
ravno ta vikend je na “gorskem qth-ju”…mislim da je tudi nekaksen contest!? mislila sem iti z njim- bolj sprehod+pes, pa mogoce gobe…a je izgledalo,da bo zelo kislo!! pa ni! mi je kar zal. lp petra
Hej, Zala, pošto sem ti poslala že 10.9. ob 13-ih ! Nisi dobila?
Poskusim znova.
Pa še mož mi je govoril, naj te tu vprašam, če si dobila, ko ni bilo glasu od tebe.
Upam, da danes bo.
Vladka
Živjo Vladka,
ne nisem ničesar dobila…in tudi v spam-mapi ni 🙂 Bi te lahko prosila, če lahko pošlejš še enkrat, in če ne bo šlo, potem pa na tale mail: marjan.tovsak@siol.net
In res lepa hvala tvojemu možu 🙂
Pozdravčke vsem,
zala
no,pa se-skoraj-poznamo!?:) nek mozev “sodelavec” v apr je vse obelodanil!:) nic hudega….slo je majhna!! moj moz namrec “na ve”- oz.se nikoli ne pogovarjava o “mojih” forumih…tokrat sem naredila izjemo- nic kje,kako…samo “nekje”….prislo je …. pac stvar potuje:)…(
lep dan se naprej…trenutno lj-siska – ravno po mocni nevihti..73 petra
Forum je zaprt za komentiranje.