Najdi forum

Vladka- Babi

vladka,dobrodosla nazaj ! me veseli,da ste imeli lepe pocitnice. sedaj se boste pa malo pogreli,kajne !? 🙂 lp petra

Vladka, dobrodošla. Tudi mi smo imeli prvošolčka, vendar pri nas so šestletniki. Ko sem jo zvečer dajala spat, kar nisem mogla verjeti, da mora zjutraj vstati za … šolo.
LP Mimi

Hvala še enkrat vsem za dobrodošlico in res vesela sem, da vas spet lahko berem.
Za otroci je prvi teden šole, jutri in pojutrišnjem, upam, da se bodo naspali. Sploh najmlajšemu manjka spanja, saj morajo vstati ob 6-ih. Pred osmo zvečer pa jih je tudi težko dati spat. Seveda pa utrudi tudi vročina, še vedno imamo tudi čez 45 stopinj, otroci pa so med odmori tudi zunaj. Pa pouk vsak dan od 8-ih do 14.30 tudi ni kar tako…
Ah, še malo, pa se bodo navadili spet starega ritma… čez mesec dni pa se že začne Ramadan, ko bomo spet lahko “polenuharili”.
Še enkrat pozdravček vsem in prijeten večer… morda ob gledanju nogometne tekme… jaz pa bom še likala zraven :o(

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close