Najdi forum

Vladka- Babi

Hej, vsem povrsti!

Dopoldne sem sredi resne priprave zelenjave na nic koliko nacinov ( speci meso ali ribo je majcji kaselj proti pripravi povrtnin na vse mogoce mediteranske nacine),poklical telefon. Oglasila se je Vladka in imava zmenek jutri dopoldne na kopaliscu. Res sem je zelo vesela.Povedala sem ji, da jo pogresamo:))

Hcerka in zet sta imela z Brnika res dooolgo pot;pubertetnika sta medtem uzivala v morju in na splavu.

Kosilo uspelo!

Imejte se lepo kot se imam jaz Babi

Hej Babi, lepo da uživate, le tako naprej 😉

Jutri pa le spijte eno dobro kavico z Vladko. LP obema.

d.

Babi, še naprej ti želim ogromno lepih dni s tvojimi. Pozdravi pa tudi Vladko!

obema lep pozdrav in lepo se imejta! skupaj in vsaka posebej 🙂 lp petra

Babi, uživaj s svojimi, pa še en pozdravček za Vladko!

Pozdravčke obema in vajinima družinama. Maksimalno uživajte.

lp, Majuška

Hej!
Imam cas za res kratko porocanje:

Vladka je tako prijeten,naraven in lep deklic; njena fantica pa za pozret:)))
Skoda, da se deklici malo potepata pri sorodnikih in ju ni bilo,da bi spoznala se drugo polovico imenitne cetice.

Vladka, moja hcerka in jaz smo prijetno poklepetale ob skodelici kave;fantica sta uzivala na igralih – zelo samostojna!

Upam, da je bilo tudi Vladki tako lepo kot meni.

Hvala vsem za lepe zelje:)

Vladka vam posilja najlepse pozdrave, ki se jim pridruzuje tudi Babi

Babi me veseli da ste se lepo imele. Sem se spomnila na vas. To da je Vladka fejst punca pa sploh nisem dvomila ;-)).

Hvala za pozdrave.
d.

hej, hej…soncece..jest tudi tukaj :))

LP
Dreja

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Babi, en lep pozdravček na ta lep dan. Če utegneš, malo napiši, kako si…najbrž uživaš s svojimi 100 na uro 🙂
Jaz v nedeljo odpotujem…uganeš kam? 🙂

Hej, je casa za PC malo, ker uzivam v drugih stvareh; ni mi dano kot drugim babicam vsak dan, zato skusam posrkati vsak trenutek. Nisem pa pozabila na vas, ki mi znate polepsati dni, ko njih ni.
Danes mi je bilo prav zal, ko sta me poklicali Mici in Jelka, pa ju nisem mogla sprejeti, ker sem bila tik pred pripravo mize ( in hcerkini prijatelji iz Londona so prav tisti trenutek stopili skozi vrata). Upam, da je razumela.

Pubertetnika sta super; vnukovemu prijatelju je tu zeloooo lepo; na jadranju ob Kornatih pa bosta maksimalno uzivala. Sicer sta svakov coln tudi vozila po zalivu. Vnuk me je ze krepko prerasel in ga gledam navzgor.
Kar cuden obcutek; se bom ze privadila.

Dobro, da lahko jemljem iz zamrzovalnika, ker za kaksno vecjo peko
je prevroce; se sreca, da laufa klima.
Ampak palacinke sem nekega vecera, ko sta prisla domov iz kina na prostem vsa sestradana, pekla tocno… ob 23 h.
Da, prav ste prebrale. Masa je sicer bila ze prej narejena in je cakala v hladilniku. Saj sta hotela kar sama peci, toda za babi je bil to pravi uzitek.:))
Aha, se to. Mackona sta pogruntala, da nimam zanju vec toliko casa in vcasih tudi na fanta malo zapihata!!!
Hcerka se zna obrniti v kuhinji in jo moram prav pohvaliti, ker zna pomagati.
Tako, nekaj novick z obale:))

Kresnica…seveda, ti jo pa mahas v Provanso, kaj ne? Skrajno lepo se imej
in se kak muzej zame poglej, da se mi bo kolcalo:)))

Lep pozdrav prav vsem …uzivajoca Babi

Pridna Babi, ni dvoma da si pekla palačinke – je treba fante malo pocrkljat ;-)). Le uživaj vsak trenutek z njimi, na forum boš pa potem mislila ;-)).

tukaj bom kar malo “uletela”!? prebrala sem,da gres v provanso. mi bomo,koncno letos tudi “uspeli” iti !?
bos porocala,ko se vrnes !? malo vtisov,koristnih napotkov itd !:) lepo se imej ! lp petra

Babi, ja 🙂 Provansa…komaj čakam! So mi povedali, da do sedaj še niso imeli večjega dežja in da so dnevi krasni. Res se veselim same pokrajine, ljudi, jahanja konjev…zvoka čričkov zvečer…

petra, kar vprašaj 🙂 Do nedelje sem ti še na voljo. Jaz grem v Arles; vendar malo že poznam tudi okolico do Stes. Maries de la Mer in gor do Luberona.

plan je se v izdelavi !:) potovanje bo nekako v sklopu pocitnic na obali-potapljanje…potem pa se par dni v provanso!
vprasala te bom,ko se vrnes 🙂 upam da bos do srede sept. nazaj!?
lp petra

Nazaj bom 25. avgusta. Če te zanima že zdaj kaj me lahko vprašaš. Sicer pa potem kasneje…
jaz grem k prijateljem, zato glede hotelov in drugih namestitev ne vem veliko, vem pa, da sem bila enkrat na obisku v neki počitniški vasici, kjer so ljudje najeli majhno hišico in jim je bilo zelo všeč. Preprosto opremljene hišice, vendar zelo prijetne.
Vem, da je v Arlesu tudi Camp, če nameravate kaj v tem smislu. Sicer so pa oblana mesta že zelo preplavljena s turisti inm islim, da septembra z namestitvijo ne bi smeli imeti težav.

na obali imamo rezervirano, po provansi bomo pa sproti kaj nasli – upam!? kot sem rekla,nimamo se cisto tocnega plana potovanja. lepo se imej in se bereva po tvojem prihodu. sigurno te bom se kaj vprasala ! 🙂 lp petra

Babi hej. Prosim, da ne zameriš ti, ko smo te hoteli “sneti s kljuke”. Poklicali smo z rezervo, a nisem pomislila, da imaš hči na obisku. Mi smo veselo odplavali, vzeli bonsaje v Vinjolah in se imeli lepo cel dan. Toliko, da veš, da nismo nič zamerili. Pokličemo drugič, ko bomo spet v tvoji bližini. Lep pozdrav in uživaj, Mica

Debeljak M.

Hej, Mica!
Brez skrbi, nobene zamere ( nisem take sorte ); saj ce ne bi ravno takrat prisli Londoncani, bi vama prav rada stisnila roko. Mi pa res ni bilo vseeno.
Pri nas je ponavadi tako: ko zvoni telefon, zvoni se mobilc in …tudi pri vratih:))) Vcasih pa nic:(

Sem vesela, da sta se lepo imeli. Upam, da je z nogo v redu (nekaj sem ujela, da imas mavec).

Imejta se fajn Babi

Takole pri branju foruma se kar opazi, da nekaj manjka, ali ne? Študirala sem in študirala, kaj je to, potem mi je kapnilo. Babini posti seveda. Potem sem se spomnila še na njene obiske – in seveda, uživajte, Babi.
Pozdrav, Mimi

Da ne odpiram nove teme, naj kar tu vse lepo pozdravim, se vam zahvalim za lepe želje, za vse pozdrave in najavim, da se bomo spet “brali” :o)
Srečanje z Babi je bilo prijetno. Tudi z njeno hčero je bilo prijetno poklepetati… vsekakor prijetno dopoldne, čeprav sem morala imeti naša dva samostojna, kot je rekla Babi, fantina ves čas na očeh.
Dopust je minil hitro, potepali smo se marsikje, zdaj pa bomo počasi spet zapeljali na stare tirnice.
Včeraj se je začel pouk tudi pri nas, a ker smo prišli šele zgodaj zjutraj, so otroci včerajšnji dan “prešpricali” :o)
Danes je tudi za našega še ne petletnika prvi šolski dan. Mami bo celo dopoldne na trnih, še dobro, da mi ostane doma še naš dveletnik, da misli ne bodo ves čas le pri šolarjih.
Še enkrat eno lepo dobro jutro vsem iz spet toplih južnih krajev!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ola !

Vladka, dobrodošla nazaj in pozdrave v tople kraje iz malo manj toplih krajev.
S tvojimi šolarji pa bo vse vredu, ne skrbi.

lp, Maja

Hej, Vladka!

Tako, vsi smo nekako “pospravljeni” v utecen ritem, ki ga narekuje delo, sola…

Tvojemu novemu solarju vse lepo na poti ucenosti! Tudi nas Miha je sel v solo se ne petletnik( rojen aprila) in mene je tako stiskalo. Pa gre!

Vnuk prileti iz Izraela sele danes popoldne in je tudi presprical kaksen dan pouka. Jutri se zacne zares.

Veseli me, da ste se v domovini lepo imeli.

Tvojih fanticev kar ne morem pozabiti!:)) Lepo se imejte Babi

Hej Vladka ;-)). Dobrodošla nazaj. Naj bo vrnitev v kruto realnost čim manj stresna ;-))

Lepe dneve vam želim.
d.

En lep pozdravček tudi od mene. Sigurno si uživala med domačimi, se pa tudi veselim, da si spet “na vezi” 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close