Najdi forum

Splash Forum Politični čvek vlada ZAČASNO imenuje delegirane tožilce

vlada ZAČASNO imenuje delegirane tožilce

ha ha ha ha

Janša je popustil. Česa se pa boji???

ZAČASNO?!

Čakamo lahko  na presenečenje vlade, ko kolegij Evropskega javnega tožilstva Oštirja in Frank Elerjeve ne bo imenoval začasno, ampak za stalno.

https://www.rtvslo.si/slovenija/vlada-za-evropska-delegirana-tozilca-zacasno-predlaga-mateja-ostirja-in-tanjo-frank-eler/601736

S tem priznavajo, da so napačno vodili postopek. Nehote, seveda.

To je najbrž samo manever JJ pred glasovanjem o interpelaciji Dikaučiču..

kolk začasno, a samo do ponedeljka

Delegirana tožilca sicer uradno imenuje kolegij ⁦@EUProsecutor⁩ v Luxembourgu na podlagi nominacije sodelujoče države. Kolegij tega najbrž ne bo naredil začasno… pic.twitter.com/wTRSqxbBLC

— Peter Žerjavič, Delo ?? (@ZerjavicDelo) November 18, 2021

Zakaj pa ne, imenovala ju je vlada kot državne sekretarje do konca te vlade, potem boste itak vi imenovali svoja orto levuharja.

Jaz če me kdo ne bi podprl, tako kot ta dva tožilca niso stranke koalicije, bi enostavno odstopil od kandidature.

Za ta dva tožilca se pa vidi, da gledata samo na svoje interese tako kot večina egoistov na vodilnih pozicijah in vztrajata do konca.  Že če gledamo tožilsko kuhinjo ima generalni državno tožilcec veliko manj izkušenj kot njegov namestnik, pa je lahko imel na fakulteti povprečje ocen 10, ko to ne pomeni veliko.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6543, 26.11.2021 ob 00:57

Jaz če me kdo ne bi podprl, tako kot ta dva tožilca niso stranke koalicije, bi enostavno odstopil od kandidature.

Za ta dva tožilca se pa vidi, da gledata samo na svoje interese tako kot večina egoistov na vodilnih pozicijah in vztrajata do konca.  Že če gledamo tožilsko kuhinjo ima generalni državno tožilcec veliko manj izkušenj kot njegov namestnik, pa je lahko imel na fakulteti povprečje ocen 10, ko to ne pomeni veliko.

Pa kaj ni jasno? To imenovanje NI politična domena, temveč striktno pravosodna! Pismo ste glupi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close