Vizum Vietnam
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › Vizum Vietnam
Pozdravljeni
Nujno rabim info kje oz kako bi dobil vizum za Vietnam.
Hvala
živjo,
če boš letel v BKK in potem naprej v Vietnam si jo lahko brez problemov urediš tam, na ambasadi direktno ali še lažje preko kake agencije. Drugače pa povprašaj na Kompasu.
LP Mateja
alessio, bravo, vsaj eden ve, da se prav rece vizum in ne viza.
na nasi agenciji vzami obrazec, ga izpolni, prilozi potni list,dolarje in sliko. Pismo poslji na viet. konzulat na Dunaj. V 14 dneh dobis po posti vizum v potnem listu.
Če letis direktno za vietnam si vizum uredi doma, ce pa gres najprej na tajsko pa nic lažjega, skoraj v vsaki agenciji.
ja, tako je…..samo ce letis direkt v Hanoi, Saigon…
Sem se že odločil,letel bom v BKK potem pa naprej Kambodža in Vietnam in nazaj iz Saigona ;je ceneje pa še manj komplikacij z vizumi.
Hvala vsem za nasvete
kaj pa severni Vietnam? Bi ga bilo skoda kenclat.
lp
Našla tole staro sporočilo za vizum za Vietnam in če prav razumem, se ga da z Dunaja dobiti po pošti. A kdo ve, kakšna je cena? Hvala in lp!
quaranta!
privilna sta oba izraza, tako viza kot tudi vizum – tako pravi sskj.
Nazadnje, ko sem spraševal na Dunaju (to je bilo novembra lani) je bila cena za vizum 74 EUR. Se mi zdi, da malo pretiravajo s temi cenami.
Ja cena je kar pravilna,…75 EUR,..no sam tolk za primerjavo,…v Kambodgi ga dobite za 30 dolarjev, kar je priblizno se enkrat ceneje,..dobis pa ga v enem dnevu brez problemov,..,Lep pozdrav
Hvala. Kje ga dobiš pa za Kambodžo, če ne letiš na Tajsko?
Jest sm v Kmabodgo letela iz Laosa in sicer v Siem Riep,..vizo se je dalo kupiti kar na letaliscu ob vstopu v drzavo,..cena je bila 30 dolarjev,..Pozdravcek
za Kambodžo dobiš vizum lahko na meji od vstopu v državo.
Forum je zaprt za komentiranje.