Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vizjakova davčna lepljenka

Vizjakova davčna lepljenka

A niso za lepljenke specializirani v kleti na Trstenjakovi?

ne samo na Trstenjakovi.

se pa dobro učijo od levuharjev.

Ne, so kar levi. Pomankljive, zavajujoče ali celo povsem lažne informacije so njihov biznis. SĐS, Janša pa Hojs so amaterji proti kakšnemu SDju, KULu in ostalim.

Odgovor na objavo uporabnika
hhm, 19.10.2021 ob 19:17

ne samo na Trstenjakovi.

se pa dobro učijo od levuharjev.

Kdo so levuharji?

Anonimno 10113, 19.10.2021 ob 19:21

Ne, so kar levi. Pomankljive, zavajujoče ali celo povsem lažne informacije so njihov biznis. SĐS, Janša pa Hojs so amaterji proti kakšnemu SDju, KULu in ostalim.

nobene razlike. Nihče se ne preživlja s poštenim delom.

V kevdru tud za svoje kompozirajo. Just in case?.. ce slucajno kdo kaj simfa ljubljenega vodjo.

Da je ta zmontiran  pa dvomim.  Ti so tolk zagovedani da take stvari za sankom razglabljajo. Tako da prisluskuje od kelnarce do celga pajzla od bifeja

Samo tokrat so se pa res slabo uskladili – Vizjak pravi, da gre za ponaredek, Hojs pa pravi, da gre za staro stvar, ki da jo je on že slišal… Čudno, čudno.

evo ti lepljenko

https://www.strelec.si/forum/attachment.php?aid=18959

Kako brez sramu gleda v kamero in nam laže direkt v ksiht. Res ti ljudje nimajo niti procenta moralne odgovornosti.

On dvomi v avtentičnost? Matr a res ne veš kaj si komu govoril? Je bilo takih in podobnih sestankov tolk, da se še spomniš ne kaj si v resnici komu rekel in obljubljal? Mafija!!

Kjer je dim je tudi ogenj

V letu ko je nastal posnetek

https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/dzs-izpodbija-skupscino-term-catez/75610

Nekaj let kasneje

https://cdn.24ur.com/novice/slovenija/lovke-prevzema-dzs-segajo-tudi-v-bih.html

Naključje? Vesoljci? Ravna zemlja? Presodite sami.

Vizjak je največji pokvarjenec v svojih koncih.

Vizjak se pred kamero z lahkoto zlaže. Dvomi v avtentičnost posnetka? Mi ne dvomimo. Vemo, da laže pokvarjenec.

Pizdun lažnivi pokvarjeni.

Še kar laže in poskuša manipuliratii v Odmevih.

Brez kakršnega koli sramu.

Kako to, da ti ljudje ne odgovarjajo na zastavljena vprašanja, ampak tupijo nekaj svojega. ? A ne razumejo vprašanj? ( Tarča-Grimš, pa sedaj v Odmevih Vizjak….).Negledljivo.

Grims

Kriminalci, težkokategorniki.

Za bruhat.

Kdo je še dvomil, je zdaj dojel.

(razen ovc)

Meni se pa zdi fascinantna ta slovenska škodoželjnost, da se neke afere delajo z 10 let starimi posnetki. To pomeni da vsakega “čakajo”. Res prijetno ni kaj.

Drugo kot drugo a ta Bratuškova je normalna. Zadnjič so obrezali skupinsko sliko  z evropskimi politiki, kjer je bil tudi Počivalšek gor, sedaj je pa pisala da naj izključijo SMC stranko. Ne vem kdo to dela. Že to je čudno da si ne doda moževega priimka….

hjpćšdf, 19.10.2021 ob 21:44

Vizjak je največji pokvarjenec v svojih koncih.

Moj podpis

Na vprašanja sploh ne odgovarja, jih noče slišat… Samo ponavlja svojo mantro z lažmi… Vsem je jasno, da laže.

Obnašanje SDS kadra je kar predvidljivo v takih situacijah. Zgleda jih skupinsko trenirajo kaj govoriti, ko te dobijo.

No jaz sem včeraj zjutraj ob pol šestih  v prvi jutranji kroniki prvič slišal za ta primer, kar malo ti dvigne pritisk, kako lahko grda sds sodeluje z nekom iz LDS ?

Torej ni res kar govorijo nasprotniki vlade da SDS noče sodelovati z levico .

Petan se tudi še ni oglasil, najbrž bo držalo tisto da si odlazek želi dnevnik & večer, pa bi s to afero počistil dva problema ministra za smeti Vizjaka in še Petana..

Konstrukt levice in njenih tajkunov, ker je Vizjak dregnil v osje gnedzo (sanjske profite leve mafije).

kukuruz, 20.10.2021 ob 09:49

Konstrukt levice in njenih tajkunov, ker je Vizjak dregnil v osje gnedzo (sanjske profite leve mafije).

Smo slišali, kako je dregnil v osje gnezdo, ja.

In če je Hojs že prej vedel za ta posnetek, in če gre za “lepljenko”, me zanima, zakaj ga ni naznanil. In bi Vizjak že zdaaavnaj lahko podal ovadbo…

Pa pismo rosno, a Vizi ne zna rečt: Ne, na tem posnetku nisem jaz. To sploh ni moj glas. Taka retorika čist paše k vladnemu PR-u.

Allora, bolj bo čivkal, da je to konstrukt, pa lepljenka, pa maščevanje mafije … bolj se bodo okostnjaki padali iz omar.

A mu veliki šef tega noče ukazati, ket se boji, da ima tudi in prste v marmeladi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close