Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Viza za Turčijo in Bolgarijo

Viza za Turčijo in Bolgarijo

Zanima me kak je z vizo v Turčiji in Bolgariji ? Potrebujem vizo za ti dve državi in kje se jo da dobit ??

Za Bolgarijo ne vem, za Turčijo pa na Turškeme veleposlaništvu, na Livarski 4 v Ljubljani (nasproti gospodarskega razstavišča). Stane okoli 8.000 SIT, dobiš jo pa ful hitro-danes prineseš vlogo, jutri imaš že vizo! Lahko si sprintaš obrazec z njihove strani in si poenostaviš, ko ga prineseš že izpolnjenega.
lp

Za Bolgarijo je ne rabiš.

Pa kaj je potrebno osebno it tja za turško vizo ali se da to naročit ali pa preko kake agencije ??

Sploh ni problem preko agencije, če greš osebno je par sto tolarjev ceneje, načeloma ti pa skoraj vse agencije uredijo vizo, če potuješ z njimi
lp

Potovati nameravam preko Hrvaške, Srbije, Makedonije ter Bolgarije v Istanbul ! Sem pa iz Mb tako da me zanima če bi lahko kar na kaki agenciji dobil to vizo, da ne bi rabil posebej za to hodit dvakrat v Lj !!!

Ciao!

Glede turske vize je zelo enostavno. Sploh ni potrebno hoditi v LJ. Jaz sem aprila naredil naslednje: sel na spletno stran turskega veleposlanistva v LJ, sprintal obrazec in ga izpolnjenega poslal priporoceno po posti. Zraven sem dal se potni list in eno fotografijo ter 8.500 SIT. Vrnejno sem dobil v 5,6 dneh.
Predno posljes, pa raje poklici, ce se vedno velja isti postopek.

Uzivaj v Turciji,
Frenk

Potem pa vprašaj na agenciji ali naredi tako kot ti svetuje Frenky.
lp

Hvala za odgovore !!

Za Bolgarijo ne rabis vize, za Turcijo jo pa dobis na veleposlanistvu v Ljubljani.

l.p.

kjames

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close