Najdi forum

VIZA ZA TAJSKO

Pozdravljeni,

zanima ma kakšni so možni načini pridobitve vize za Tajsko? Ali se jo lahko kupi ob prihodu na letališče?

Šla bi namreč za okoli 2 tedna, razmišljava še o lastni režiji ali pa hotel (npr. gre za poročno potovanje) nekje kjer so lepe plaže in hkrati tudi izhodišče za potepanje ….

Kaj priporočate? Kje so lepe plaže? Nekaj sem že slišala o Pukhetu in Ko Samui, samo ne vem ali sta ti destinaciji dobro izhodišče za naprej (notranji let do Bangkoka npr.) Nekaj dni bi poležala na plaži potem pa malo backpack varianta. Namreč malo sva omejena , povezav za Phuket in Ko Samui ki sta bolj turistična pa je kr veliko. Sva bolj last minute, greva konec aprila oz. za prvomajske praznike.

Hvala za vsako informacijo,

katja

TUDI MIDVA SVA BILA NA POROČNEM POTOVANJU

NA TAJSKEM IN KAMBODŽI. PRIPOROČAVA

PREDVSEM SIHANUKVILLE OB MORJU V KAMBODŽI.

FRANK

S punco sva bila lani julija in avgusta na Tajskem in v Burmi. Kar se tiče vize, je tajski konzulat na Pražakovi. Tam prodajajo tudi karte za Thai Air.
Vsekakor iz lastnih izkušenj Phuket in Ko Samui nista najboljši destinaciji razen za notranje lete. Bolj se splača npr. na Ko Pangan in od tam na Samui ali Ko Pi Pi ali Ko Lanta in od tam na Phuket, če želita leteti. Vsekakor si ne vzemita preveč časa za Bkk in raje uživajta na kakšni plaži ali pa pojdita bolj na sever v Chiang Mai.

lp

kakšne informacije so pa to???????????????
Na Tajskem lahko bilo kje in v vsakem kraju super uživaš tudi v Bangkoku! npr. Hotel Marriot Riverside -Loy Nava Dinner Cruise!!!- zelo romantično!

Vizo je mogoče kupiti tudi na letališču (1000 THB).

Hmm, ne vem, če so “full moon party” destinacije ravno za mladoporočence….

ja, vizo se lahko brez problema dobi na letališču, ali pa v enem dnevu v LJ… Jest osebno bi jo kar v LJ zrihtal, da ti potem ni treba tam na letališču v BKK čakat… ni pa panike če je nimaš…

V BKK lahko uživaš tudi če nisi v Hotel Marriot Riverside… če greš v tak hotel je verjetno čisto vseeno ali si v BKK, Delhiju, Riu ali v Portorožu… pristnega stika z ljudmi ni… samo bolj vroče je, in dejansko si nekje daleč…

A ni omejitev za vizo pridobljeno na letaliscu, da mora biti potovanje po Tajski dva tedn ali manj? Da ce je vec, da jo moras prej zrihtati?

Oyla,

Se strinjam z zadnjim…
Midva sva preživela v oktobru 2006 na Tajskem več kot 14 dni in sva morala vizo urediti v Ljubljana, na Pražakovi! Ne vem pa, če to še drži!

Lp,
Tommy

saj se gre za poročno potovanje! Stika takoj dobiš ko te hotelska ladica pelje na drugo stran in si takoj med domačinami! Vzameš si “longtail-boat” in te pelje po “klongs”.- Ko sem bila mlajša, sem tudi jaz doživela noči v KHAO-San Road-u- . Pač vsak ima svoj okus in želja!- Marriot Hotel se mi pač za poročno potovanje zdi za lokacijo Bangkok super!

ja, “porocno” sem spregledal…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close