Viza za Pakistan
Zdravo!
O vizi za Pakistan je bilo že veliko napisanega. O tem je pisal Nomad, ki potuje čez Turčijo, Iran in Pakistan v Indijo. Ali se je kaj spremenilo?
Zanima me, kako do vize, če bi v Pakistan potovala z letalom. V tem primeru si moram vizo urediti pred odhodom iz Slovenije. Veleposlaništvo Islamske republike Pakistan je v Rimu. Ali je že kdo pri njih urejal vizo?
Lep pozdrav Silva
vizo sem dobil lansko jesen. vse skupaj izgleda precej komicno. najprej sem se moral prebiti do nekoga, ki govori anglesko po telefonu. to sta tam dve gospe. ena izmed njih se imenuje Monica Bianchini, ce se ne motim. potem ti povejo, da moras dobiti rezervacijo sobe nekje v Pakistanu, kar pa zna biti tezko. svetujem ti, da se obrnes na Regale Internet Inn v Lahoreu in zahtevas sefa, ki bi ti mogoce lahko pomagal.
potem izpolnis prosnjo za pridobitev vize, ki je dobis kje na netu, dodas pasus, slike, 15 EUR, ce se ne motim, neke mednarodne znamke in upas, da se stvari vrnejo nazaj. vizo sem dejansko dobil zelo hitro, tudi posta je bila OK, vendar v Rimu niso zastopli tistih mednarodnih znamk, tako da niso vedli, kako poslat nazaj. potem sem polkical in dobil posto v parih dneh. svetujem ti, da jih precejkrat poklices, ker znajo kaj pozabit, vendar drugace ne gre.
Forum je zaprt za komentiranje.