Najdi forum

viza za Maroko

Na Dunaju zahtevajo potrdilo o zaposlitvi. Med nami je nekaj študentov; kaj rabijo oni? Sem pozabil vprašati!
HVALA ZA ODGOVOR!

najbrz rabijo potrdilo o vpisu.
Kok pa stane viza? Nameravam it
cez novo leto mal pogledat.
Hvala
Zala

Na Dunaju je viza 20 evrov, pri Kompasu skoraj še enkrat več. Potrebno je potrdilo o zaposlitvi ali vpisu v šolo, načrt potovanja, ena slika, izpolnjen obrazec.

Tako kot je napisal vojc + letalska karta (in kopija) + zavarovanje (in kopija), kopija potnega lista.

Pozdravljeni,

17. januarja se odpravljam na pot v Morocco. Predvidoma bom potoval Graz-London potem London – Malaga, potem z busom do gibraltarja ter z ladjo v Tangier (Morocco)! V Moroocu nameravam ostat 15 dni, vmes mogoce pokukat v Algier in ce bo cas v Mavretanijo. Je mogoce kdo v krajsi preteklosti bil v Moroocu in mi lahko svetuje, kako je s prehodi med Algierom ter Moroocom?

Ce se mi zeli kdo prikljucit, mi lahko poslje sporocilo!

l.p.

frank

Hehe, kak bi eni radi izpadli nekaj več z uporabo tujega vocabularyja.

Sveži podatki:
viza stane 20 EUR, posredovanje je najcenejše na Kompasu in sicer 7000 SIT, dokumente, potrebne za posredovanje pri ureditvi vize, sprejemajo do vsakega ponedeljka (mislim, da do 13h).

Po pošti se vize za Maroko z dunajskim veleposlaništvom ne da urejati.

Sicer pa je potrebno naslednje:
obrazec (dobiš na našem konzulatu, tudi po e-mailu)
3 fotografije
potrdilo o zaposlitvi oz. šolanju v angleščini
rezervacija letalske karte (vozovnice za vlak)
potni list

Mislim, da nisem ničesar pozabila.

Meja med Marokom in Alžirijo je zaprta že vse od leta 1994 in ni izgledov, da bi se kaj kmalu odprla. Med Marokom in Mavretanijo leži s strani Maroka okupirana Zahodna Sahara……
Sicer se je pa na kakšno potovanje dobro vsaj malo pripraviti in kaj malega poizvedeti…..

Sm te šele zdej opazu! Kva b pa ti rd?
Rajfl

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close