vivatreking
Pozdravljeni, prosim vas za izkušnje oz. mnenje o “agenciji” Vivatreking. Je njihova stalna praksa da potovanje odpovedo 4 dni pred odhodom? Na netu sem že zasledila,da se le redki sicer objavljeni odhodi tudi dejansko izvedejo pa me zanimajo konkretne izkušnje.
Uradna obrazložitev odpovedi je premajhno število udeležencev. Najprej je bilo rečeno, da je potreben le še en potnik, da se potovanje izvede, ko so prejeli dodatno prijavo pa kljub temu potnikov ni bilo dovolj,zato so treking odpovedali (4 dni pred odhodom).
Seveda sedaj ponujajo ostale produkte, vendar jim gre zaupati,da bodo trekingi sploh izvedeni?
LP
Sem že potoval z vivatrekingom in sicer dvakrat. enkrat v afriko, drugič v beograd. in nimam kaj reči čez njih. možno, pa da se je kakšen treking odpovedal, ne vem. prijateljica je bila z njimi na madeiri in v grčiji, afriki, italiji v glavnem mi je ona povedala za agencijo in je bližje agenciji zato vem, da so kapverdski dvakrat napoljeni, madeira tudi, mislim, da so iz Azerbajdžana že nazaj, vem, da so uradna agencija za boks v zda v dejanom zavcom itd tako, da se agencija razvija na polno. košarka v litvi, hokej, odbojka, basket v braziliji in še več. Možno pa, da je bilo v začetku drugače, ker je agencija dokaj mlada mi pa lahko verjameš, da je najboljša kar sem sploh potoval in dobro delajo in mislim, da bo kmalu vodilna treking agencija v sloveniji, ker ima res unikatne programe, PREDVSEM pa je UGODNA!
Da ne bo kdo rekel, da jo preveč hvalim in hvalim jo preverjeno. Odločitev pa je od vsakega posameznika za koga se odloči. Upam, da kamor si imela namen it, da si šla in uživala v naravi in trekingu!
Pa lep podzrav
Forum je zaprt za komentiranje.