Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Vitke v usta in ritko imate rade?

Vitke v usta in ritko imate rade?

Sonja252: od kod pa si in leta?

Sicer nisem še nikoli sprobal kaj takega, ampak se mi zdi nora ideja.

Če je katera za to, naj mi napiše kraj in čas na WhatsApp: 069846025 ali na gospodb42@gmail.com.

Imate rade v usta in ritko? Tudi globoko v usta in ritko se lahko zmenimo, ker imam dolgega. Kako bi želele? Kontakt moj ustrezentrden@gmail.com.

Imel bi fanta. Prosim naj me kdo pofuka.

Odgovor na objavo uporabnika
Lojz522, 15.09.2025 ob 15:10

Imel bi fanta. Prosim naj me kdo pofuka.

Kje si ti, sem te že mal pogrešal. Je konec delovne obveznosti, pa so vam ponovno vklopili Wifi, da boš spet do 22.ure lahko sral tukaj.

Ej ti debil ki uporabljaš moj nick. Sral boš ti in to za pešico velk drek. Ko te bojo nategnal ko gonečo prasico. Ti je jasno.

Jst sm za?

Berlina,živjo ,saj ponavadi več bleblatanja manj akcije,ali sploh nič ,ja tudi jaz rad polnil ženske ritke in usteca pa če te zanima se oglasi tudi v Celje pridem

Sonja252, 15.09.2025 ob 05:24

Tudi jaz imam rada ATM,to me tako vzburi.Okus po slani ritkici.Nisem pa vitka.Če si premisliš sem takoj za.

Evo,jst sm za?

Lojz522, 15.09.2025 ob 18:42

Ej ti debil ki uporabljaš moj nick. Sral boš ti in to za pešico velk drek. Ko te bojo nategnal ko gonečo prasico. Ti je jasno.

Ti, prdonja stari, zanemarjeni alkoholik, lahko obdržiš moj nick. Si toliko glup in debilen da ne opaziš razlike.

V usta in ritko imate rade? Vas zanima tudi čutit dolgega….? Kontakt imam ustrezentrden@gmail.com.

Kurba si ti tečen človek.

V usta in ritko imate rade….? Vas zanima tudi čutit dolgega….?

Tudi pri meni drage dame dobite srečanje v ritko in usta pa z jezičkom te zadovoljim pridem naredim in grem brez kompliciranja

Pozdravljen sedaj lahko svoj oglas oddaš tudi na https://erotika.center/

hvala bom oddal če bo kaj odziva

V usta in ritko globoko z dolgim vas zanima punce za 400 €?

V usta in ritko globoko vas zanima punco z dolgim korenjakom za €?

Jutro…je kakšen korenjak danes za skupno preživljanje nedelje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close