Vitke v usta in ritko imate rade?
Briiina, 13.09.2025 ob 19:38
Ne hodim v Ljubljano. Bi se pa rada dobila z kakim. Ampak so tuki same prpe.
Kje se dobiva? Te lahko pridem iskat z avtom? Moj kontakt je ustrezentrden@gmail.com.
Direkt iz Doba, 13.09.2025 ob 19:55
Lojze…a jutri tud prideš?Nas je že 23,dva nova sta prišla, junfer…pridi brez proteze spet.Tvoji Marko,Ivan,Ibro, Predrag, Safet in drugi.P.S. si pa kar izdrzljiv
Bebec, daj se že enkrat odloči pod katerim nickom boš pisal. Vemo da si bolana razdvojena oseba z večimi indentitetami in pri vsaki imaš svoje sanje. To razumemo, a ti ne razumeš da si hudo bolan, da bi bilo bolje, da se povetiš svojemu psihičnemu zdravju, kot pa da tukaj izražaš svoja psihopatska stanja. In vedi, želje so eno, zmožnosti in realno stanje pa nekaj čisto drugega.
Vem da ti tam na Dobu, vsaj kar se dobre družbe tiče, nič ne manjka. Nimam želje in tudi nikoli ne bom tam, ker nisem izmeček družbe, tako kot si ti. Vsi ti poskusi žalitev me niti najmanj ne ganejo, celo odobravam jih, če to dobro dene k tvoji psihični terapiji za to, da morda nekoč postaneš normalen človek, če je soploh možno da takšna pokvarjena pederčina kot si ti doživi takšen pozitiven preobrat.
Anonimno 8264, 14.09.2025 ob 00:43
Kam te pridem iskat z avtom? Kje boš ti me počakala?
Počakala te bo v Celju v parku. Ne razumem kako se dva debila ne razumeta in ne zmoreta dogovorit, saj sta ne enaki opičji razvojni stopnji. Samo ne razumem kako bo oni debil iz Doba prišel v Celje.
Briiina, 14.09.2025 ob 08:48
Kako da ne razumeš? Lojzek. Če bi ti imel jajca pridit nebi jst zdj iskala drugega. Tak ti je pa vec do brezveznega pisanja tukaj. Upam da si ze pozajtrkoval svoj čokolino. Buci buci buc.
Imam jajca, naj te to ne skrbi. Nisem pa za druženje s pederčinami, kot si ti. Malo se spomni kaj si mi vse pisal. Za nickom Briiina se skrivaš ti debilni debeli stari zapiti prdonja s katerim se nihče noče družit ker si izmeček družbe…
Ha ha ha. Si me pa nasnejal Lojzek. Kaj vidim? Da iščeš moške. Ja Lojzek to pa ni lepo. No potemtakem se ne čudim več da nisi prišel v park na zmenek z mano. Tudi prav. Potem ti nebom več pisala. Želim ti obilo uspeha z moškimi. Če je že z ženskami nimas. Oprosti da sem te imenovala strahopetec in prpa. Ker to da javno priznal da imaš rad moške terja veliko poguma. Ne obsojam te. Lep pozdrav Brina.
Gordana359:
Te zanima, da se spoznava in dobiva? Mi sporočiš na ustrezentrden@gmail.com, da se dogovoriva za srečanje?
Briiina, 14.09.2025 ob 10:46
Ha ha ha. Si me pa nasnejal Lojzek. Kaj vidim? Da iščeš moške. Ja Lojzek to pa ni lepo. No potemtakem se ne čudim več da nisi prišel v park na zmenek z mano. Tudi prav. Potem ti nebom več pisala. Želim ti obilo uspeha z moškimi. Če je že z ženskami nimas. Oprosti da sem te imenovala strahopetec in prpa. Ker to da javno priznal da imaš rad moške terja veliko poguma. Ne obsojam te. Lep pozdrav Brina.
No, pa si končno doumel, prdonja stari, zanemarjeni alkoholik, da se v ničemer ne moreš kosat z menoj. Res je najbolje, ker imaš toliko različnih nickov, da se še vnaprej dopisuješ sam s seboj, tako kot si to počel takrat ko si izdajal neobstoječo sobo sam sebi…in nategoval druge za denar, pičlih 40€, da si imel za kockanje in pijačo, hazarder zapiti.
Gordana359, 14.09.2025 ob 12:37
Sm dala cifro včeri če se ne mitim. Pokliči me da vem s kom se pogovarjam.
Če mi lahko ti sporočiš na moj kontakt ustrezentrden@gmail.com, da se na emailu piševa in zmeniva za srečanje?
Vitke v usta in ritko imate rade….? Lahko se zmenimo, če hočete čutit dolgega…. Kontakt moj ustrezentrden@gmail.com. Povejte kako se zmenimo?
Direkt iz Doba, 14.09.2025 ob 20:38
Dragi Lojze, res smo bili veseli, ko si prišel že ob 11ih, brez proteze, kar je bilo novincem zelo všeč,da jim nisi grizel tiča….vse pohvale za dobro sesanje,mošnje so prazne do naslednjega vikenda. Pravi Ibro, da kaj takega pa še ne….taka pohota po kurcih,OMG
To verjetno misliš onega Lojza, ki je priznal da je peder. Vemo pa da si to ti, prdonja stari zanemarjeni alkoholik in izmeček družbe ki koristiš tuje nicke in tujo indentiteto. Čisto tebi podobno, enkrat prestopnik, vedno prestopnik, zato pa si tam ko si in upam da tam ostaneš do konca svojih dni. Zdaj pa spat, ker ti bodo čez 15 minut izklopili luč, wifi in internetno povezavo.
Sonja252, 15.09.2025 ob 05:24
Tudi jaz imam rada ATM,to me tako vzburi.Okus po slani ritkici.Nisem pa vitka.Če si premisliš sem takoj za.
Tudi, če nisi prav vitka se lahko dogovoriva. Mi sporočiš na ustrezentrden@gmail.com, da se zmeniva za v usta in ritko?
Forum je zaprt za komentiranje.