Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Vitke v usta in ritko imate rade?

Vitke v usta in ritko imate rade?

Vitke v usta in ritko imate rade? Starost vaša ni pomebna. Morate pa biti vitke in da bi tudi rade globoko, da vas porivam v usta in ritko. Imam dolgega tako, da ga boste dobro čutile v ustih in ritki. Ga bi rade čutile…..?

Prideš v Celje? Imam rada to. Ob 13.00 v parku. Rdeca majica. Modre hlače. Vitka. Crni dolgi lasje. Pridi in najdi.

Kaj a na primirsko ti pa ni da bi prišel?

No kje si zdaj…? Nimam namena celi dan čakat?

Gordana 359….iz kje pa si?

Piši mi…majdvojcek@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Briiina, 13.09.2025 ob 13:35

No kje si zdaj…? Nimam namena celi dan čakat?

pridem Jaz si še v parku

Ravnokar prišla nazaj domov. Žalostno. Pa taki junaki ste po internetu. Fak….

Briiina, 13.09.2025 ob 14:02

Ravnokar prišla nazaj domov. Žalostno. Pa taki junaki ste po internetu. Fak….

Povej uro kdaj boš ponovno v parku

To da sto procent prideš…si že zadnjič reku. To da prideš naslednjič. Si reku že zadnjič.Pa nič od nič. Isto kot Lojzek. No sj vprašanje če ni to ena in ista oseba. Lep pozdrav.

Briiina, 13.09.2025 ob 14:21

To da sto procent prideš…si že zadnjič reku. To da prideš naslednjič. Si reku že zadnjič.Pa nič od nič. Isto kot Lojzek. No sj vprašanje če ni to ena in ista oseba. Lep pozdrav.

jaz še nisem tebi nikoli rekel da pridem sory danes prvič

Gordana, kam na primorsko?

Ti samo vabi fante v park, želim ti veliko sreče. Jaz nikoli nisem in nikoli ne bom zainteresiran za takšne kot si ti. Veš o čem govorim.

Povabi še onega bebca ko ponuja 2 jurja…aja, nimaš več junfera pa tudi vitkost in mladost je šla mimo.

Pojdi nazaj k semaforju, morda se pa končno prikaže oni šipek z bmwejem.

Lojzek Lojzek… mamin sinko. Večno boš tukaj gor fehtal za drobtinice. Bodi pogumen fant in se poizkusi soočiti z svojim strahom do žensk. Ves mamica nebo večnočokolinota kuhala. Pazi da se ti ne znajdeš pred kakim semaforjem. Vse dobro ti želim Lojzek. Bodi pogumen. Vsi navijamo zate…

Briiina, 13.09.2025 ob 15:03

Lojzek Lojzek… mamin sinko. Večno boš tukaj gor fehtal za drobtinice. Bodi pogumen fant in se poizkusi soočiti z svojim strahom do žensk. Ves mamica nebo večnočokolinota kuhala. Pazi da se ti ne znajdeš pred kakim semaforjem. Vse dobro ti želim Lojzek. Bodi pogumen. Vsi navijamo zate…

Naj ti nekaj povem, mame nimam več, tudi čokolinota ne jem, strahu pred ženskami nimam, imam pa spoštovanje do njih ker so to čudovita bitja, ampak ti tega nikoli ne boš razumel. Pojdi na vsakdanji krožni sprehod, pa med tem probaj malo razmišljat, morda se v tej tvoji butasti prazni glavi najde še kak kanček kakšne pametne misi, saj veš, upanje umre zadnje…poskusiti ni greh…itd…

Potem pa le pojdi v park, da ti ritkica ne bo zevala na prazno, pa da se ti grlo preveč ne osuši.

Lojzek. Zakaj je v tebi toliko sovraštva, zanikanja,obsojanja? Ali si bil zlorabljen? Ali si bil tolikokrat zavrnjen? Lojzi to so samo človeške stvari. Nisi edini ki doživlja samoto. Predvsem pa nisi sam. Tvoja reakcija je popolnoma pričakovana. Lahko grem s tabo na sprehod itd. Odpri se Lojzek. Zaupaj ljudem ki ti hočejo samo pomagati. Kako to da iščeš spolno partnerko tu na forumu? Ali iščeš ljubico? Lojzek tudi to ima globji pomen. Večji kot si misliš

Briiina, 13.09.2025 ob 15:30

Lojzek. Zakaj je v tebi toliko sovraštva, zanikanja,obsojanja? Ali si bil zlorabljen? Ali si bil tolikokrat zavrnjen? Lojzi to so samo človeške stvari. Nisi edini ki doživlja samoto. Predvsem pa nisi sam. Tvoja reakcija je popolnoma pričakovana. Lahko grem s tabo na sprehod itd. Odpri se Lojzek. Zaupaj ljudem ki ti hočejo samo pomagati. Kako to da iščeš spolno partnerko tu na forumu? Ali iščeš ljubico? Lojzek tudi to ima globji pomen. Večji kot si misliš

Kdo pa sploh pravi da kaj ali koga iščem. Samo si malo krajšam čas z zajebavanjem takšni kretenov kot si ti. A ti je to kaj znano Briiina, Jusufa in mnoge druge oz. drugi…?

Gordana359, 13.09.2025 ob 12:27

Kaj a na primirsko ti pa ni da bi prišel?

Na Primorskem se tudi lahko dobiva. V katerem kraju se bi ti srečala? Si izmenjava kontakt?

Pokliči me na 053734400

Briiina, 13.09.2025 ob 12:17

Prideš v Celje? Imam rada to. Ob 13.00 v parku. Rdeca majica. Modre hlače. Vitka. Crni dolgi lasje. Pridi in najdi.

Se lahko dobiva tudi v avtu ali kje drugje zunaj? Te pridem iskat in potem kje na parkirišču ali ob avtu te zanima? Kontakt si tudi izmenjava?

Gordana359, 13.09.2025 ob 17:25

Pokliči me na 053734400

Mi sporočiš na ustrezentrden@gmail.com, da se spoznava in zmeniva za srečanje?

Imel si možnost danes ob 13.00  Zakaj te ni bilo?? Stevilk pa meilov pa ne dajem. Prideš na dogovorjeno mesto in to je to. Malo se pa ja moraš potrudit.

Briiina, 13.09.2025 ob 17:51

Imel si možnost danes ob 13.00  Zakaj te ni bilo?? Stevilk pa meilov pa ne dajem. Prideš na dogovorjeno mesto in to je to. Malo se pa ja moraš potrudit.

Me zanima se dobit s tabo. Sem imel opravke. Lahko mi sporočiš na moj kontakt ustrezentrden@gmail.com, da se dogovoriva za srečanje….?

Si gluh. Neznaš brati. Ali se sam delaš norega. NE DAJEM KONTAKTOV. NE PIŠEM NIKAMOR. Prideš na dogovorjeno mesto. In to je to. Če te ni si sam kriv.

Briiina, 13.09.2025 ob 18:31

Si gluh. Neznaš brati. Ali se sam delaš norega. NE DAJEM KONTAKTOV. NE PIŠEM NIKAMOR. Prideš na dogovorjeno mesto. In to je to. Če te ni si sam kriv.

Hodiš tudi v Ljubljano? Se bi ti dobila v Lj?

Ne hodim v Ljubljano. Bi se pa rada dobila z kakim. Ampak so tuki same prpe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close