Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Vitka , bom jutri nasproti plaže sava, natančno preberi

Vitka , bom jutri nasproti plaže sava, natančno preberi

Jutri dopoldne med 8 in 12 uro, predno bo še za zdržat, bom bila nasproti plaže sava, na tej strani. Sem samska, 23 let, vitka, zelo lepa punca. Vem kakšna sem in da sem zelo lepa. Pričakujem sebi primernega do 45 let, debeli , plešasti, grdi, neurejeni, kosmati sam stran od mene, če bo kdo težil bom pač šla. Če bo primeren kandidat se bova igrala, kar boš hotel, razen seksa. Tudi spermo imam rada in jo pogoltnem. Lahko sta tudi dva asli trije, če ustrezate pogojem.Imam dolge rjave lase in srednje velike sramne ustnice. Po tem me lahko spoznaš.Pristopi in ne bodi strahopeten.

ker je danes zelo vroče in je sonce po naravni uri še visoko, sem se odločila, da bom najbrž šla tja tudi že sedajle, tam v kake pol ure bom najbrž tam. sem dosti potrebna danes in če ne bo nikogar se bom zadovoljila sama. sem pa zihr da bo kdo tam

Kdo te pa potem fuka, vitka?  Velike sramne ustnice? Potem bi mogla napisat, da boš imela noge narazen, pa da boš brez spodnjih hlačk.

Kak brezvezni izziv za idiote. Zelo slabo.

Takšno bedarijo si lahko izmisli samo oni debilni zavaljeni, zanemarjeni, prestopnik in pijanček iz čuze. To je njegov stil, pisanja in izmišljotin.

Odgovor na objavo uporabnika
Lojz522, 10.08.2025 ob 16:33

Takšno bedarijo si lahko izmisli samo oni debilni zavaljeni, zanemarjeni, prestopnik in pijanček iz čuze. To je njegov stil, pisanja in izmišljotin.

jezen si, ker si najbrž debel in grd. sem prišla iz plaže, seveda sem bila tam naga, saj je taka plaža, zato pa hodimo tja in da, ker sem bila naga, se vidijo moje večje sramne ustnice. ravno zato sem to napisala.

tam je prišel en debel ogromno zavaljen tip na vespi lj registracija in tam buljil. sem mu nakazala naj spiz…in je šel. da nisi bil ti kaj.

jutri grem ponovno, kot sem napisala, ponovno, debeli grdi plešasti stari stran od mene. je dovolj razumljivo napisano.

in da si ne bo kdo delal utvar. sem lepa punca dobim tipov tisoč na dan, če hočem, samska sem po lastni izbiri, ker ste tipi v večini debili in imam z vami same probleme, se nalimate name in mi ne date miru.

jaz hodim na morje in tam uživam naga, vedno uleti mnogo tipov, prostorčkov že na slo obali je veliko za te reči. problem ta teden je v tem, ker v tej nori vročini na morje ne grem, ne prenašam temp nad 30 stopinj. sem pa iz lj in mi ni problem skočit do črnu, še z avtom mi ni treba jit , s trolo sem tam v 15 ih minutah.

Na kojoj strani bos bla na kitajskoj ili tenis plac?

Anonimno 9595, 10.08.2025 ob 21:46

Na kojoj strani bos bla na kitajskoj ili tenis plac?

ti ne hodi, čefurjev ne maram, sem slovenka.

Ne najdem te nina poslji lokacijo na sms 064 160 225

Budale

Anonimno 4080, 11.08.2025 ob 09:53

Ne najdem te nina poslji lokacijo na sms 064 160 225

to prej nisem jaz napisala.

jaz pridem popoldne, saj sem anpisala že včeraj, po 16 uri,.

Sem malo naprej od teniških igrišč..pridi

Kaj se spet ti oglašaš stara zanemarjena prdonja, z uscanimi in posranimi gatami, ki se ponuja vsakomur. Kaj bi sploh rad…predvidevam da bi ga rad redno prejemal…toda kdo bo porival malomarneža, ki ni videl mila vsaj par let.Zacni skrbeti za osebno higieno, ženske padajo na urejene,šarmantne, ne pa na stare fosile brez zob ?

Sem že pri Savi

Danes ce hoces pridi, ob 14:15 se dobimo pri teniskemu igriscu, pol se pa gremo kam skrit ce je kemije.

Uzdrzljiv, 13.08.2025 ob 10:58

Danes ce hoces pridi, ob 14:15 se dobimo pri teniskemu igriscu, pol se pa gremo kam skrit ce je kemije.

Lahko ( 200eu )

Lahko, upam da bos tam v 14:15. Se vidva.

uzdrzljiv, 13.08.2025 ob 12:17

Lahko, upam da bos tam v 14:15. Se vidva.

Koliko si obdarjen?

Nekje 15/16cm, ampak je debel, z velko glavico.

uzdrzljiv, 13.08.2025 ob 12:22

Nekje 15/16cm, ampak je debel, z velko glavico.

Sorry premali zame

Ni tako majhen, pridi da vidis kolk je obdarjen z dvema rukami ga lahk drzis pa ti se zmeri tesko stane v vsta. Upam da prides.

Prides sisat 20 cm kurca

Za 5 min sam tam pridi na mojih 0 cm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close