Visoki kriteriji človeka pa ni
Tudi ne vem, 31.01.2022 ob 11:47
Levica odpade, nimajo pojma in samo zgago delajo, naredili niso nič, tudi ko bi lahko.
Novih obrazov itak, da ne, da se bodo štiri leta k sebi spravljali pol pa adijo.
Šarec in Počivavšek, dinozavrski desus odpadejo kot knof od gat.
Jelinčič je navaden populist.
Janša nas bo bog vedi kam pripeljal.
SD se je totalno razdrobil in nima nobenega pametnega jedra.
Brtuskova je adijo.
NSI pa pretiravajo s svojim krščanskimi vrednotami in res si ne želim odpovedati pravici do splava, istospolnim porokam itd.
Kaki zeleni so vedno neralni, čeprav zaželjeni – tak bolj v stilu levice, sanjajo, ni pa podlage za uresničitev idej. Sploh ko vzameš v zakup, da kaz pomivam jogurtove lončke preden jih dam v kanto kitajci pa onesnažujejo, bogataši se furajo z zasebnimi letali, mene pa jeb. kr se iz ljutomera v ljubljano ne furam pol dneva z vlakom.
Sploh imam alternativo?
ej dobra ideja. Nisem fen istospolnih porok. Preveč so se razpasli vsi skupaj. Pa še en cel kup zj.otrok potem pride s pravico do porok itd. Splava se ne bodo upali prepovedati, nismo Poljska in nikoli ne bomo. Še v It to ni problem, če že si tok boln, da ti je fukarjenje prednost pred zaščito in splavljanje nekaj sila običajnega. Ampak volit Nosonjo? Ne vem. Tega ne bi, mi je pa bila sila všeč Ljudmila. Ta prava baba. Ta bi red naredila.
Poceni ste, 31.01.2022 ob 11:51
ej dobra ideja. Nisem fen istospolnih porok. Preveč so se razpasli vsi skupaj. Pa še en cel kup zj.otrok potem pride s pravico do porok itd. Splava se ne bodo upali prepovedati, nismo Poljska in nikoli ne bomo. Še v It to ni problem, če že si tok boln, da ti je fukarjenje prednost pred zaščito in splavljanje nekaj sila običajnega. Ampak volit Nosonjo? Ne vem. Tega ne bi, mi je pa bila sila všeč Ljudmila. Ta prava baba. Ta bi red naredila.
No, sicer me dejansko splav ne zanima, ker sem že med starejšimi 🙂
Ampak tudi meni tonin ni všeč, pa nova tv tudi ne.
V glavnem tudi če bi bila alternativa, dvomim, da bi prišla na vrh, saj imajo vsi svoje zveste sledilce.
Izbire res ni nobene,
sds in nsi odpade, prav tako desus in nekdanji smc,
Lmš sem volila na zadnjih volitvah, me ni prepričal oz razočaral z odstopom,
Fajonova je zagrenila življenje mojemu otroku s Kosovarji. Tudi ne.
sns gre samo za denar in svoje privilegije
Golob je neznanka, kdo bodo kandidati.
Poceni ste, 31.01.2022 ob 11:48
Anabaila, 31.01.2022 ob 11:40
Reši nas nov obraz, 31.01.2022 ob 08:37
kaj je zdaj to? Kmalu bodo volitve pa ni niti ene osebe, ki bi bila vredna, da jo izvolim kot predstavnika mojega glasu. Imaš še kdo to dilemo?
Zdrahaste backstabbing in pritlehne dame me ne predstavljajo.
Za Bratuškovo vem iz privat virov, da tudi (je) šarila s prsti po marmeladi. Taka nisem in tega ne odobravam.
Zapohancem, fake maškarskim nastopačem tudi ne morem dati mojega glasu, me ne predstavljajo.
Gospod, ki si je nad vse pretege tlačil v žepe medtem, ko so meni že eno leto na GEN-i odgovarjali, da zame kot uporabnika v bloku ni nobene akcijske ponudbe in sem morala plačevati ceno le par centov nižjo od drugih ponudnikov lahko mirno rečem, da je pohlepen na račun drugih (da je pri vstopu v politiko motiv maščevanje, ker ga je pred tem brezobzirnim trpanjem državljanskega denarja nekdo le ustavil je vendar vsakemu jasno).
Dovolj imam vseh primitivcev. Če enega primitivnega nastopa, besedičenja, sarkazma in cinizma ne slišim ali preberem bo čisto prav. Na bruhanje mi gredo vsi ti akterji na SLO sceni. Je narod res tako ogaben? Kje jaz živim?? Med primitivci? Pa to je samo Balkan, to je pod vsemi nivoji bivanja.
Volila bi Turka ali še raje Ljudmilo, edina, ki se (za enkrat) zna dostojno obnašati in je na nivoju. Je odločna in stvarna. Ostalo pa dragi moji je zame drhal. Ne glede na barvo ali stan.
Še komu se tako zdi? Kakšen plan imate? Oddala bi svoj glas ampak primitivcem (ali grabežljivcem) nikoli.
Enostavno . Voliš tistega, ki bo obljubil, da ne bo več PCT, karanten, kovidnih potrdil…
jaz s tem nimam težav. Nisem anticepilec in teoretik zarot. Taki bi morali imeti stranko Čuknjenih.
Jaz tudi nisem, sem pa ZA IZBIRO. Ni šans, da volim nekoga, ki bo posiljeval ljudi s temi norimi zahtevami od globalnih šefov in jih želel spremeniti v obvezne. Pa ni niti enega takega. Neke Resnice mi omenjajo, ampak tisto je isti poden nivo kot ostali. Ne vem še. Vem pa, da bo vse, kar pride na oblast iz te klike, isto kot do zdaj.
Tudi jaz trenutno ne vidim nobenega za katerega bi volila. Vse zdajšne parlamentarne stranke niso vredne mojega glasu. Golob? Dober vic
Bom pa šla na volitve in volila. Verjetno se bom na koncu odločila za kake zelene. Se mi zdi da bi ti sanjači naredili najmanj škode. Lebanova stranka bi bila npr.primerna, ampak jo je uničil Golob. Tako da čakam razpis, da sploh vidim kdo bo kandidiral.
ta bo ta prava proti POŠASTI, kot je s)d)s greznico s sateliti Luka poimenoval.
————————-
Kot navaja časnik, je Klakočar Zupančičeva na Facebooku med drugim zapisala: “Upam, da bo doba janšizma nekoč samo še bridek spomin, do takrat pa pazite nase.” V zapisih je Janšo označila za “velikega diktatorja” in dodala, da je virus pri nas dal polet “zafrustriranim osebkom s kriminalno preteklostjo”.
Popay npr, 01.02.2022 ob 07:51
ta bo ta prava proti POŠASTI, kot je s)d)s greznico s sateliti Luka poimenoval.
————————-
Kot navaja časnik, je Klakočar Zupančičeva na Facebooku med drugim zapisala: “Upam, da bo doba janšizma nekoč samo še bridek spomin, do takrat pa pazite nase.” V zapisih je Janšo označila za “velikega diktatorja” in dodala, da je virus pri nas dal polet “zafrustriranim osebkom s kriminalno preteklostjo”.
kje pa. Niti slučajno. Samo človek brez dostojanstva blati druge in se na račun drugih povzdiguje ter pridobiva točke. Niti slučajno ne volim takega, ki kot svoj največji plus izpostavlja “nad”držo nad nekom, ki je moral prevzeti to vlado, ko je Šarče (spet- tako nedostojanstveno odstopil) odstopil. Tole pomanjkanje osebnega dostojanstva je očitno lastnost konjušarjev. Mislim, da smo oz bi lahko to primitivno pritlehnost prerasli.
Volila bom tistega, ki bo zastopal meni všečne cilje, bo persona vredna spoštovanja (beri: se ne bo obnašal pritlehno, zdraharsko, nizko, samopoveličevalsko ipd) in ne bo blatila drugih, da bi poveličala sebe. To je isto kar smo imeli. To je meni osebno nesprejemljivo in je dno.
kje pa. Niti slučajno. Samo človek brez dostojanstva blati druge in se na račun drugih povzdiguje ter pridobiva točke. Niti slučajno ne volim takega, ki kot svoj največji plus izpostavlja “nad”držo nad nekom, ki je moral prevzeti to vlado, ko je Šarče (spet- tako nedostojanstveno odstopil) odstopil. Tole pomanjkanje osebnega dostojanstva je očitno lastnost konjušarjev. Mislim, da smo oz bi lahko to primitivno pritlehnost prerasli.
Volila bom tistega, ki bo zastopal meni všečne cilje, bo persona vredna spoštovanja (beri: se ne bo obnašal pritlehno, zdraharsko, nizko, samopoveličevalsko ipd) in ne bo blatila drugih, da bi poveličala sebe. To je isto kar smo imeli. To je meni osebno nesprejemljivo in je dno.
———–
MORAL PREVZETI, prebereš pa ne moreš verjetu..MORAL PREVZETI….
pa kaj ste vi jajohosasti res tako nori, da vam kdo drug verjame to kar napišete razen vas jajohosastih…., sem mislil normalno debatirat o politiki v tej temi tud s političnimi nasprotniki pol se pa najde rumenosrajčno lažnjivo s(d)s sranje na sceni… O čem ti to..
Kdo se na politični sceni v Sloveniji drži nad kom… od razpada juge noben drug kot pacient tvoj princ teme, ponižuje ljudi, jih naziva trenirkarji, prostitutke, zombije že leta….
Zakaj je že moral pacient prevzeti vlado po šarčevem odstopu….. ZATO, KER JE SAM HOTEL IN HOČE BIT DO SVOJE KONCA ŽIVLJENJA NA AABLASTI.., koliko si ti stara, jst tega pacienta gledam, na politični sceni od leta 1988/89, ko sem ga prvič videl v časopisih.., da take buče prodajaš.. Če bi bile takrat nove volitve, ne bi bilo počivalška in pivčeve na sceni, ki so prevarala vsaj polovico volivcev njihovih strank s podpisom pakta z pacientom..
pacient je to dobro vedel, da na volitvah po odstopu šarca ne bi sestavil vlade, ker počivalšek niti pivčevca sploh ne bi prišla v parlament…
Kdo je nazival ljudi, politične nasprotnike pred odstopom Šarca… POLITIČNO TRUPLO in kdo drug od vseh politikov razen s(d)s greznice se tako izraža o svojih političnih nasprotnikih kot tvoj pacient in kdo naziva ljudi SVINJE….. Vse to so besede vodilnih politikov s(d)s greznice…
Kar se te ženske tiče, ona do zdaj ni bila politično aktivna (prvič jo vidim)….. in nobenega ne ponižuje, o tvojem pacientu pa, človek ne najde toliko poden besed, ki bi lahko opisali njegov pokvarjen karakter…..
Ja. Smo samo čakali na golide gnoja, ki se bodo zdaj zlile na Klakočar Zupančičevo.
Ženska je v svoji predstavitvi lepo povedala: nočemo več vlade, ki bi kot glavno orodje vladavine uporabljala ustrahovanje , kaznovanje in blatenje vseh posameznikov, ki ji niso po godu.
Ko kobilice se zgrnejo razne koprive in planejo po osebnih podatkih, družinskih podatkih, celo v službe gredo vohljat , lažejo, potvarjajo, blatijo, žalijo osebni izgled, poreklo, poklic, izobrazbo, karkoli. Pa to ni niti treba, da so protikandidati, člani konkurenčnih strank. Je dovolj, da javno izraziš nestrinjanje z njimi.
Tega še udba ni delala, vsaj ne tako javno , povsem brez skrivanja in arogantno.
Mogoče bi bilo treba pogledat kako se tega lotevajo tujci
Forum je zaprt za komentiranje.