Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Višnjev zavitek

Višnjev zavitek

Pozdravljene spoštovane dame!

Zadnje čase se mi je višnjev zavitek. Večkrat ga kupim a je drag. Je pa tako zelo zelo dober, Zato sem se odločila, da ga sama pripravim. A kako? Nikjer nisem našla recepta za filo. Vem le, da je v listnatem testu. Zato lepo lepo prosim, če katera pozna recept za res dober višnjev zavitek, naj ga deli z mano. Bom zelo hvaležna, še posebaj moje brbončice:)

Hvala in lep pozdrav!
Minkica

Si že kdaj čula za Google?
Če si tako lena, da se ti ne ljubi niti sami poiskati recepta
potem tudi zavitka ne boš pekla.

da ne komplicirfas, ga naredi tako, kot je tebi vsec. ce ves, da ti ej vsec s skuto in visnjami recimo ( ali brez skute), pac kupi listnanto in daj noter filo iz (skute) in visenj, dodajm, kar ti ej vsec, recimo sladkor, limonina lupinica, cimet…( ce zelis) in speci. zelo enostavno.

delaj zadeve tako, kot je tebi vsec, sej znas sama presodit, kaj ti pase.
meni recimo ni vsec prevec sladko, pa sladkorja sploh en dajem,, tko da…kaj mi bodo recepti, imam v glavi, kaj si zelim..

srecno

sicer pa poglej na kulinarika.net

Pozdravljena !

Vidim, da ta ta forum nima več takšnega zagona kot nekoč.Verjetno je že malo pozno ampak vseen, tukaj je recept za višnjev zavitek.

paket kupljenega testa za zavitke
3 jogurte
1 jog.kozarec olja
1,5 jog. kozarca pšeničnega zdroba
2 jog. kozarca sladkorja
1 pecilni prašek
1 vanilij sladkor
višnje

Naredi nadev iz vseh sestavin, razen višenj.
Tri kore, eno po eno, namaži z nadevom.
Na vrh tretje potrosi višnje in lepo zvij.

Isto naredi še iz ostalih kor. Mislim, da lahko narediš še 3.

Daj peči v predhodno ogreto pečico na 200 st, ša prej pa jih lahko premažeš z nadevom, če ti ga malo ostane.

Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close