Viseči stol
Rada bi si kupila takšen pleten stol, ki ga obesiš na kavelj v stropu, pa ne vem, kje bi ga sploh našla. Na internetu sem našla nekaj takega iz blaga, vem, da se prodaja tudi iz ratana, a ne vem kje. V Ikei sem videla takšne otroške, ki so mi sicer zelo všeč, a jaz bi si želela malo večjega, v katerem bi lahko udobno brala, počivala, stiskala otroka, srebala čaj …
Mi lahko kdo pomaga s konkretnimi podatki, kje naj pogledam? Saj niti ne vem, kako se temu pravilno reče 🙂
Viseči stoli na Meganakupek.si kot bralni kotiček ali mesto za pisanje najljubše blog objave
Viseč stol naredi bralni kotiček v dnevni sobi prijetno bivališče – otrokom bo všeč otroška viseča mreža.
Lahka viseča mreža znamke Exped se prilega vsakemu nahrbtniku za plezanje. Tako lahko med plezanjem ali balvanskim plezanjem vedno najdete udoben kraj za kosilo. Dodajte majhen vzglavnik od doma ali odličen potovalni vzglavnik in sproščujoče pol ure nič ne ovira. V kampu lahko visečo mrežo enostavno pritrdite med dve drevesi. V vročinskih dneh vam ni treba skrbeti za zaščito pred soncem.
RAZLIČNE OBLIKE IN NAMEN UPORABE VISEČIH MREŽ
Viseči stoli in Viseče mreže iz blaga: Najbolj tradicionalna različica brez prečk na koncih. Če ste bili kdaj na poti v Latinski Ameriki ali Amazoniji, ste videli te modele. So zelo udobni in lahko spite v prijetni višini od tal. Ležeči položaj v mreži je raven, zato je vaše telo in hrbet vedno v ravnem položaju, ne glede na to, v katero smer se obrnete, se viseča mreža ovije po telesu – kar je super udobno!
Udobje na vrtu, terasi ali počitnicah
Prečna palica pri visečih mrežah ohranja napetost nosilca viseče mreže, tako da je v njo enostavno vstopiti. Ležite na sredini, širše kot so palice, bolj stabilno lahko ležite v mreži. Ker so viseče viseče mreže vedno napete, so lahko obešene nižje kot viseče mreže brez lesenega nosilca. Viseče mreže se razlikujejo od visečih stolov že po izgledu in namenu.
Forum je zaprt za komentiranje.