Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika viseči rožmarin LJ?

viseči rožmarin LJ?

Ja sem se odločila da ga posadim med surfinije. Kje v LJ se ga dobi? Na tržnicah?

Hej,Barbi! Tvoja ideja se vsaj pri nas na Primorskem ne bi obnesla,ker moram surfinije zalivati poleti tudi trikrat dnevno,potem so tu se usi(sploh z njimi nimam kaksnih prevec dobrih izkusenj-pa so tako lepe).
Ce ti lahko svetukem,mislim,da bi bilo bolje posaditi v svoj loncek zraven surfinij. Oprosti,toda napisala sem iz izkusenj. Lp Babi

Živjo Barbi, viseči rožmarin imajo v vrtnariji Frbežar na Malem vrhu pri Šmarju-Sap, pa najverjetneje še kje. Sama sem kupila navadnega, ker ima viseči menda slabšo aromo (rekla prodajalka).
Lep pozdrav!

V vrtnariji Breskvar v Podsmreki (pri Brezovici), videla danes. Ampak med surfinijami mu po moje ne bo všeč, Babi ima prav.
M.

ja zakaj se pa opravičuješ sej jaz nisem napadalna? A si misnla da te bom napadla?
Ja pol bom pa samo surfinije nabavla pa bo. Sem se pa zanimala v vrtnariji in so mi rekl da naj kupim po 3 sadike za 60 cm korito. Pa so me zadnič opozorili da je to preveč, na forum SŠ. Tko da zdej pa spet razmišljam. Ja pa še to Glede breskvarja pa Eurogarden k je tam. Je šla mami pogledt in tam so bile surfinije baje 370, potem sm pa dobila podatek da je na Dobrovi pr Remcu sadika surfinije 170. Naslednji teden jo bom še tja mahnila in preverla zadeve.

Hej,Barbi!

Ne ,se na misel mi ni prislo,da me bos napadla in niti napadalno nisi vprasala.

Sla sem se enkrat prebrat svoj odgovor in ne vidim nic takega,ce sem napisala zraven besedo “oprosti”,ki pri meni ne pomeni nasprotovanja
nekomu,ampak zgolj iskreno besedo.Ker nisem strokovnjak za cvetje,samo laik,se mi je zdelo korektno s to besedo zgolj poudariti,da mogoce nimam pravice nekomu svetovati. Tudi “napisala sem iz lastnih izkusenj” to nakazuje.Med nama je verjetno kar veliko let razlike in nacin
verbalnega izrazanja se spreminja.
Ce komu kaj svetujem,ponavadi recem:Oprosti,toda meni se zdi tako…
S tem se zdalec ne mislim,da me kdo napada.Je pa res,da nerada komu solim pamet ;vedno pazim,da moji nasveti ne bi bili vsiljivi,ampak dobrohotni.
Mogoce je moje izrazanje res malo arhaicno;se bom skusala malo modernizirati.

Zaradi surfinij ti res ne znam pomagati.Vem,da se zelo razbohotijo in
pri nas na obali rabijo veliiiko vode,rozmarin pa ne.

Lep pozdrav Babi

eh veš ne poznam še tvojga načina komuniciranja in sem mislila da ti misliš da če mi boš rekla da mu tam ne bo pasalo rasti te bom pa ziher napadla. Potem pa sem študirala da sm mogoče jaz kdaj izpadla napdalna. ipd. Ni problema. ČE vedno tako napišeš ko podaš mnenja pač tko napišeš, zarad mene se ti ni treba spreminjat. Ostani kar si.

Hej,Barbi- med dobromislecimi se hitro vse uredi:)))Lep dan Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close