Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vis ali Korčula

Vis ali Korčula

S fantom nameravava letos na morje na en otok (trenutno sta v igri Vis in Korcula)…kaj predlagate. Je bolje na Visu ali na Korculi. Naj povem se to, da bi sla v kaksen tak kraj, kjer ni prevelike guzve (ne bi rada, da bi se na plazi tiscali en drugega), samotno pa tudi ne…tako, neka srednja varianta.

Hvala za morebitne nasvete!

Anja

Predlagam ti Korčulo in to brez debate. Verjemi mi. Vzemita kakšen apartma , vendar ti predlagam prav mesto Korčula. Zakon.

Tudi jaz ti predlagam Korčulo. Ne bo ti žal. LP

Lani smo preživeli prelep dopust na Korčuli – nepozabno.Prvič tako daleč. Midva z možem in 10-letni otrok.
Z avtom do Reke, nato trajekt do Korčule – preživeli brez najmanjše težave.
Otok prelep, tako da tudi letos planiramo oddih na Korčuli, saj se nismo imeli časa naužiti vse lepote tega otoka v 14 dneh.
Izberi Korčulo in drugo leto boš že vedela kam.
LenaNataša je pisal/pisala:
>
> Tudi jaz ti predlagam Korčulo. Ne bo ti žal. LP

Lena, koliko pa stane trajekt od Rijeje do Korcule? Koliko je to stalo lani? Bi bilo res zanimivo it s trajektom ze itz Rijeke, samo vrejetno je to kar precejsnji financni zalogaj (avto + 2 osebi).

Anja

Midva sva dopust preživljala na obeh otokih. Na Korčuli je bilo super, ko pa sva obiskala še Vis( Komiža ) sva pa ostala brez besed. 14 dni kolikor sva bila tam nama je bilo premalo, tako, da za letos razmišljava, da bi šla kar za 3 tedne. Je lepo, mir in ni gužve skratka idealno za spočit. Ne vem sicer kako je v sezoni, midva hodiva na dopust v maju ali juniju in septembru.
Lep pozdrav in nepozaben dopust, ti želim ne glede kako se boš odločila.

Pozdravljena!

Z možem sva bila tako na Visu kot tudi na Korčuli. Na Korčuli je čudovito (bili smo lani v Lumbardi – že z 2 letnim sinkom), le sence je bolj malo, plaža pa je peščena, prodnata in skalnata. Bilo je v mesecu juliju in je bilo kar precej ljudi na plažah, vendar ne take gneče, da ne bi našel svojega kotička. Všeč pa mi je bilo predvsem to, da smo bili brez skrbi zaradi avta in nasploh smo se počitili zelo varno, pa tudi prebivalci so zelo prijazni in ustrežljivi. Na Visu pa imajo prelepe plaže; če se zapelješ s kakšnim čolničkom malo ob obali najdeš krasne plaže, ki so bolj samotne. Letos smo se odločili iti spet na Vis in pričakujem čudovito preživet 14 dnevni dopust – pa še pot bo malo krajša. Zagotovo pa bomo še obiskali Korčulo – predvsem v Lumbardo se bomo še vrnili.

Pa prijeten dopust želim, kjer koli se bosta odločila mislim, da vama ne bo žal.

Lep pozdrav!

Zoja

Cena v eno smer je približno 25.000 SIT v eno smer, tako da je kar drago(avto in 2osebi) Karmen

Karmen hvala za informacijo….ja, je pa res drago. Ce se bova odlocila iti na Korculo, potem bova sla raje do Splita z avtom.

LP

Anja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close