Najdi forum

VIRUSIIIIIIIIIIIII

Sicer imam naročniško razmerje pri SIOL-u in tam vedno ko odpiram pošto, zalaufa NORTON antivirusni program.Ko pa odpiram pošto na EMAIL-u, pa NORTON ne zalaufa.Ali to pomeni, da mi NORTON ne pregleda pošte, al kaj???
Kaj moram narediti, da mi bo NORTON pregledal pošto tudi na EMAIL-u ??

Če misliš na email.si, potem imaš pošto delno preverjano že z njihove strani.
Ko pa v spletnem brskalniku pregleduješ pošto(oz. odpiraš priponke) jih norton prav tako preveri (seveda če teče nekje v ozadju).

ne vem če jo norton pregleda, ker ko sprejemam pošto od siola, vidim, da jo norton pregleduje, ker mi v opravilni vrstici to pokaže-animacija.
kadar pa prejemam pošto od email.si pa te animacije ni..no kaj pravite, kako naredim, da bi mi jo pregeldal tudi na email.si

To pa ne bo šlo! Norton pa bo veselo zajavkal, če boš hotel okuženo priponko shraniti na disk.

Če pa jo boš odprl, boš veselo zajavkal ti, saj boš v trenutku okužen. Norton ti v tem primeru ne more več pomagati.

Mislim, da je problem v tem, da ti pošto od siola prregleduješ v (recimo) outlook expressu, emajlovo pa kar prek spleta prek spletne strani.
Rešitev: dodaj si račun v OE, za dohodno pošto izberi kar siolov smpt, za prihajajočo pa pop.email.si strežnik. Mora gret.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close