Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Virusi so mit, virusi so mikro glive

Virusi so mit, virusi so mikro glive

Diskutirajte.

Mikroorganizmi oziroma miceliji gliv se širijo tudi po prahu. Tudi če limone zapreš v najbolj odrocno shrambo, bodo splesnele. Plesen je gliva. Plesen je vidna stopnja mikro stopnje oziroma micelija glive.

Odgovor na objavo uporabnika
Mateja89, 05.02.2022 ob 13:08

Diskutirajte.

Mikroorganizmi oziroma miceliji gliv se širijo tudi po prahu. Tudi če limone zapreš v najbolj odrocno shrambo, bodo splesnele. Plesen je gliva. Plesen je vidna stopnja mikro stopnje oziroma micelija glive.

Obstajajo virusi, bakterije, arheje in glive ter protisti. To je pravilna klasifikacija

Mateja, je to ukaz?

Jaz bi recimo napisala takole: zanima me vaše mnenje …..

In moje mnenje je, da ravno iz tega razloga limone najprej temeljito operem in jih hranim ločeno od drugega sadja in živil. Poskusim jih uporabiti čim prej, preden se plesen razvije.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno, 05.02.2022 ob 13:47

Mateja, je to ukaz?

Jaz bi recimo napisala takole: zanima me vaše mnenje …..

In moje mnenje je, da ravno iz tega razloga limone najprej temeljito operem in jih hranim ločeno od drugega sadja in živil. Poskusim jih uporabiti čim prej, preden se plesen razvije.

Vseeno mi je, kako bi ti napisala.

Micelij je grozljiv. Drevo ubije enako kot človeka. Deli celice, dela raka.

Osnovnošolska biologija. Zdi se mi, da je v 4-5 razredu OŠ razčiščeni kaj je gliva, virus evkariont in prokariont.

Pa kako vas ni sram takšne p pisat.

Avtor, jaz sem prepričana, da si mit tvoji možgani.  Neumnosti, ki jih pišeš presegajo meje normalnosti.

Ne vem no meni je nelogicna ta razlaga, da virusi ne obstajajo. Glede obstoja virusov se nekateri prevec osredotocajo na kovid, pozabljajo da obstajajo tudi crne koze, gripa, ebola, aids, herpes, norice, ospice, steklina, tisti virus ki povzroca raka matericnega vratu (ne morem se zdaj spomnit kako se mu rece) razne mrzlice, jebi ga ne vem jih zdaj poimensko razen zika mi je padla na pamet :)), hepatitis in se in se…

dejmo pogledat z vseh smeri ne samo s kovid smeri, ce gledas samo z enega kota potem verjetno res mislis, da virusne bolezni ne obstajajo. Seveda obstajajo(celo razlikujejo se med seboj) in povzrocajo razlicne bolezni- nekatere veliko hujse od samega kovida.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close