Najdi forum

Prosim pomoč!
Računalnik se sam od sebe ugasne na vsakih 5 minut.Čisto se izklopi. Virus? Kaj lahko naredim?

Poskusi računalnik zagnati v safe mode in zaženi antivirus ter spyware

Tudi v safe modu je crknil, po parih minutah. Antivirusni program sem pa zbrisala, ampak ne dolgo nazaj, potem, ko se je že dolgo ugašal, ker sem pač mislila, da mi ga ugaša antivirusni program (kao, ko bi prepoznal virus, bi ugasnil računalnik). A je kakšna druga rešitev?

Kako ti pa ugaša – kar crk, mrk, ali pač prej kaj napiše? Lahko je namreč samo napajalnik. Antivirusni program pa le takoj nazaj namesti,

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Nič ne napiše. Kar crkne, kar naenkrat, ponavadi takrat, ko je najmanj treba. Ko crkne, knofek za start sploh ne dela, ampak moram izklopit iz štroma za 5 sekund, spet nazaj vklopit, in šele potem se ga lahko prižge nazaj. Že dvakrat so mi brisali vse in ponovno namestili XP-je in AV in vse potrebno, pa ga skoz nekaj zaj…. Ne vem več, a ma smisel nosit spet kakšnemu informatiku, pa spet jovo na novo. Star je 2 leti, kar zmogljiv, dober, in škoda mi ga je vreči v smeti, pa spet dajat 200 jurjev…Ne vem, kako pa izgleda, če je šel napajalnik? Hvala za trud;))

Hja, jaz bi pa le najprej napajalnik, potem pa še RAM preveril. Pa vse ventilatorje, če niso že čisto fuč. Lahko da zadeva spljoh ni softverska!

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close